Пошук

Калинівська міська рада виділила 900 тисяч гривень на підтримку життєдіяльності комунальних підприємств громади

Дата: 03.05.2022 16:39
Кількість переглядів: 780

Фото без описуНа засіданні виконавчого комітету Калинівської міської ради, яке відбулося 2 травня, спрямували 900 тисяч гривень на підтримку життєдіяльності комунальних підприємств громади. З цієї суми 300 тисяч гривень отримає комунальне підприємство «Калинівкаводоканал» та 600 тисяч гривень – комунальне підприємство «Благоустрій міста Калинівка». З початку війни це не перша фінансова підтримка комунальних підприємств, які нині мають фінансові проблеми.

-З початку війни усі комунальні підприємства громади працюють у посиленому режимі, люди не виїхали з громади, а залишилися на своїх робочих місцях, щоб забезпечити нормальну життєдіяльність громади. У нас немає перебоїв з водопостачання, вивезення твердих побутових відходів та благоустроєм усіх населених пунктів. Тому ми не маємо права залишити цих працівників без заробітної плати, наодинці із їхніми проблемами, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Одна із причин скрутного фінансового стану калинівського водоканалу – заборгованість. За інформацією директора комунального підприємства «Калинівкаводоканал» Олега Гилюка, на перше травня заборгованість споживачів підприємству становить 1 062 288.90 гривень. 807 630.00 гривень - поточна заборгованість та 254657.00 гривень - заборгованість минулих років.

Фінансові проблеми має й комунальне підприємство «Благоустрій міста Калинівка».

-У перший місяць війни ми не мали можливості укладати з населенням договорів на вивіз твердих побутових відходів. Але, незважаючи на те, що не всі мешканці громади сплачують за вивіз сміття, виникають проблеми із паливом, вивіз твердих побутових відходів відбувається згідно з графіком, - каже директор комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» Михайло Долюк. - Роботу пункту укладання договорів із населенням, який знаходиться у приміщенні колишнього районного відділу освіти, відновили і тепер ті жителі громади, які ще не уклали з нами договорів на вивезення твердих побутових відходів, можуть це зробити.

Незважаючи на бойові дії в Україні, усі жителі Калинівської громади зобов’язані розраховуватися за комунальні послуги. Це внесок кожного жителя громади в забезпечення  стабільної роботи комунальних підприємств.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь