Пошук

Калинівська міська рада виділила 900 тисяч гривень на підтримку життєдіяльності комунальних підприємств громади

Дата: 03.05.2022 16:39
Кількість переглядів: 797

Фото без описуНа засіданні виконавчого комітету Калинівської міської ради, яке відбулося 2 травня, спрямували 900 тисяч гривень на підтримку життєдіяльності комунальних підприємств громади. З цієї суми 300 тисяч гривень отримає комунальне підприємство «Калинівкаводоканал» та 600 тисяч гривень – комунальне підприємство «Благоустрій міста Калинівка». З початку війни це не перша фінансова підтримка комунальних підприємств, які нині мають фінансові проблеми.

-З початку війни усі комунальні підприємства громади працюють у посиленому режимі, люди не виїхали з громади, а залишилися на своїх робочих місцях, щоб забезпечити нормальну життєдіяльність громади. У нас немає перебоїв з водопостачання, вивезення твердих побутових відходів та благоустроєм усіх населених пунктів. Тому ми не маємо права залишити цих працівників без заробітної плати, наодинці із їхніми проблемами, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Одна із причин скрутного фінансового стану калинівського водоканалу – заборгованість. За інформацією директора комунального підприємства «Калинівкаводоканал» Олега Гилюка, на перше травня заборгованість споживачів підприємству становить 1 062 288.90 гривень. 807 630.00 гривень - поточна заборгованість та 254657.00 гривень - заборгованість минулих років.

Фінансові проблеми має й комунальне підприємство «Благоустрій міста Калинівка».

-У перший місяць війни ми не мали можливості укладати з населенням договорів на вивіз твердих побутових відходів. Але, незважаючи на те, що не всі мешканці громади сплачують за вивіз сміття, виникають проблеми із паливом, вивіз твердих побутових відходів відбувається згідно з графіком, - каже директор комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» Михайло Долюк. - Роботу пункту укладання договорів із населенням, який знаходиться у приміщенні колишнього районного відділу освіти, відновили і тепер ті жителі громади, які ще не уклали з нами договорів на вивезення твердих побутових відходів, можуть це зробити.

Незважаючи на бойові дії в Україні, усі жителі Калинівської громади зобов’язані розраховуватися за комунальні послуги. Це внесок кожного жителя громади в забезпечення  стабільної роботи комунальних підприємств.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних