Пошук

У Калинівському пологовому відділенні народилося п’яте немовля, батьки якого – вимушені переселенці

Дата: 03.05.2022 14:03
Кількість переглядів: 2807

Фото без описуНовонародженій Ганнусі лише третій день. Дівчинка народилася в ніч на 1 травня. Народження немовля стало справжнім святом для її рідних, адже за останні два місяці радості у них було мало.

-До війни ми жили в селі Стоянка Бучанського району Київської області. Вже двадцять шостого лютого ми залишили дім та переїхали до моєї мами, яка живе за тридцять кілометрів від Києва. Залишалися там до того часу, поки окупанти не обстріляли сусіднє село. Тоді вирішили виїжджати у спокійніше місце. У нас були знайомі в Іванові, вони надали нам безплатно будинок і ми переїхали у нього всією родиною, - розповідає молода матуся. – Нам тут дуже подобається, дуже гарно нас прийняли і в селі, і в пологовому відділенні.

У Ігоря та Олени Городніченків це перша дитина. Подружжя побралося два роки тому й з нетерпінням очікували на поповнення сім'ї. І хоча лікарі попередили, що у них має народитися дівчинка, молодий татусь до останнього сподівався, що народиться хлопчик. Дівчинка народилася здорової, її вага 3 кілограми 250 грамів, зріст - 52 сантиметри. Будинок молодої родини уцілів, але з поверненням до рідного дому вирішили зачекати.

Ганнуся – п’яте немовля, яке народили жінки, котрі переїхали на Калинівщину з зони бойових дій. Усього ж з початку війни у пологовому відділенні Калинівської ЦРЛ народилося 41 немовля. Це майбутня сильна та нескорима українська нація, які житимуть в оновленій, вільній та незалежній Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь