Пошук

У гімназії в Калинівці засадили город, щоб забезпечити навчальний заклад овочами

Дата: 09.05.2022 12:45
Кількість переглядів: 1507

Фото без описуДвадцять п’ять соток городу засадили у гімназії в Калинівці. Вже традиційно частину овочів для харчування школярів у навчальному закладі вирощують на шкільній ділянці. Ось і цього року вже засадили двадцять соток картоплі та п’ять соток – овочів.

-Ми віримо в нашу перемогу й у те, що війна закінчиться і наші діти повернуться за шкільні парти. Тому вже нині дбаємо про те, щоб навесні мати чим годувати наших школярів, - каже очільниця навчального закладу Олена Костюк. – Кілька днів тому ми висадили три сорти картоплі, квасолю, висіяли моркву, столовий буряк, огірки, а нині посадили триста саджанців капусти. Також вже двічі обробили від шкідників та хвороб шкільний садок. Цьогоріч ми ще висадили дев’яносто яблунь і тридцять саджанців фундука і тепер маємо сто двадцять яблунь, а також смородину, калину та фундук.

Щороку у навчальному закладі квасять до п’ятдесяти бутлів огірків, до тридцяти бутлів капусти. Торік вже зібрали перший урожай смородини й заморозили два відра ягід та насушили яблук для компотів. Така господарність дозволяє значно здешевити вартість обідів та урізноманітнити їх.

На присадибній ділянці та у садку працюють усім колективом. А вчитель трудового навчання Сергій Українець власною технікою допомагає обробляти город.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь