Пошук

Розпочалась сімдесят шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню

Дата: 10.05.2022 08:53
Кількість переглядів: 466

Триває повномасштабна збройна агресія проти України. Основні зусилля авіаційного угруповання противник зосереджує на підтримці дій підрозділів у східній операційній зоні: на Слобожанському, Донецькому напрямках та в районі заводу “Азовсталь”.

Триває застосування артилерії практично уздовж усієї лінії зіткнення. Зберігається висока ймовірність ракетних ударів по об'єктах цивільної та військової інфраструктури на всій території України. Тому не втрачайте пильності та не ігноруйте сигналів тривоги.

На Слобожанському напрямку ворог підтримує у повній готовності до застосування визначені сили та засоби протиповітряної оборони на території Бєлгородської області. Продовжує зосереджувати зусилля на обороні зайнятих рубежів з метою недопущення просування підрозділів наших військ у напрямку державного кордону України. Проводить повітряну розвідку.

Тривають бої за населені пункти Воєводівка, Тошківка та Нижнє Сєвєродонецького району Луганської області, а також Кам?янка Ясинуватського району Донецької області.

В Маріуполі ворог артилерією та ударами авіації продовжує знищувати інфраструктуру заводу “Азовсталь”. Тривають бойові дії.

За попередню добу на території Донецької та Луганської областей захисники та захисниці України успішно відбили п?ятнадцять атак ворога, знищили один зенітний ракетний комплекс, 9 танків, 3 артилерійські системи, 25 одиниць бойової броньованої техніки, 3 одиниці спеціальної інженерної техніки та 3 автомобілі ворога.

На ранок 10 травня у Калинівській громаді зареєструвалося 2886 переселенці серед них 879 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 10 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,015 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь