Пошук

У Калинівській громаді відновили роботу дев’ять закладів дошкільної освіти

Дата: 27.06.2022 11:23
Кількість переглядів: 1003

Фото без описуЗ початку повномасштабної війни в Україні у Калинівській громаді відновили роботу дев’ять закладів дошкільної освіти, ще три запрацюють з першого липня. Однією із головних вимог для відновлення роботи в умовах війни дитячих садків, є наявність спеціально облаштованих укриттів для перебування дошкільнят під час повітряної тривоги. На жаль, не всі закладах дошкільної освіти мають укриття, тому нині в громаді поступово облаштовують у дитячих садках укриття та відкривають чергові групи.

-У нашому закладі підвал використовувався як господарчі кімнати. Перш за все ми звільнили їх від сторонніх предметів, пошпаклювали, пофарбували та розмалювали стіни, щоб дітям було веселіше і вони не боялися спускатися в укриття. Міська рада виділила для ремонту будівельні матеріали, а ремонтні роботи робили власними силами та з допомогою будівельних бригад, - розповідає директорка одного із закладів дошкільної освіти Калинівки. – Також заповнили укриття меблями, іграшками, розмальовками. Перший раз для дітей організували квест, за умовами якого дошкільнятам потрібно було спуститися в укриття, де на них очікував приз за перемогу. А тепер дітки не панікують і в разі потреби спокійно спускаються в укриття.

На облаштуванні зручних умов для перебування дітей в укритті у закладі дошкільної освіти не зупинилися. Зараз у дитячому садку триває поточний ремонт каналізаційної системи в харчоблоці та пральні. За сприяння міської ради та допомозі благодійників, а також завдяки роботі працівників комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» озеленили та упорядкували територію при вході у дитячий садок. А художниця районної бібліотеки Алла Зубко розписала стіни огорожі. Тепер дорога до закладу дошкільної освіти для батьків та їх діток надихає на гарні та світлі думки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних