Пошук

Новини громади

18 Січня, 2023 р., 15:10
Трагічна звістка знову надійшла у Калинівську громаду. На Донеччині під час жорстоких боїв із російськими окупантами загинув уродженець Котюжинець Володимир Фесюк.
18 Січня, 2023 р., 08:47
Основні зусилля окупанти зосереджують на наступі на Бахмутському напрямку, ведуть марні наступальні дії на Авдіївському напрямку.
17 Січня, 2023 р., 09:30
Калинівська громада знову у скорботі. Під час важких боїв за рідну землю 13 січня загинув відважний український захисник Андрій Чабан. 
17 Січня, 2023 р., 09:07
російські загарбники продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави. Високою є небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по об’єктах на всій території України. 
16 Січня, 2023 р., 15:58
З початку повномасштабної війни в Україні жителі Калинівської громади докладають усіх зусиль та старань, щоб допомогти українським захисникам. От і новорічні свята використали з користю. Жителі деяких сіл защедрували на свята та зібрали кошти на допомогу ЗСУ.
16 Січня, 2023 р., 12:37
У перші дні нового 2023 року відбулася робоча нарада Калинівського міського голови Василя Поліщука з директором комунального підприємства «Калинівкаводоканал» Олегом Гилюком та новопризначеним заступником директора Сергієм Бойком.
16 Січня, 2023 р., 09:39
Внаслідок ракетного удару росії по будинку в Дніпрі загинули щонайменше 35 людей, невідома доля ще 35.
15 Січня, 2023 р., 12:13
Протягом минулої доби противник завдав 3 авіаційних та 57 ракетних ударів, здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. росія завдала чергового масованого ракетного удару по українських містах. Київ, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Дніпро, Вінниця, Ладижин, Бурштин, Хмельницький та інші міста були мішенями терористів. У місті Дніпрі внаслідок цього російського удару зруйновано житловий будинок. Вдалося врятувати десятки людей – поранених і травмованих. На жаль, перелік загиблих зріс до 21 особи... Вічна памʼять усім, чиї життя забрав рашизм!
13 Січня, 2023 р., 18:11
Днями Калинівський міський голова Василь Поліщук передав черговий автомобіль захисникам, які нині боронять українську землю від російських загарбників. Відтепер автомобіль  Citroen служитиме військовим одного з підрозділів, який дислокується на території громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь