Пошук

Новини громади

31 Січня, 2023 р., 08:42
російські окупаційні війська продовжують наступати на Лиманському та Бахмутському напрямках, зазнаючи водночас великих втрат; марні наступальні дії ворог здійснює на Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.
30 Січня, 2023 р., 14:42
За підтримки Уряду Республіки Польща, а також за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Вінниччина отримала першу партію терміналів супутникового зв’язку Starlink.
30 Січня, 2023 р., 11:22
Навіть у зимовий час у Калинівській громаді не припиняють заготовляти дрова для опалення бюджетних установ громади. Мета у всіх одна -  в умовах війни забезпечити необхідним паливом бюджетні установи та зекономити кошти, які громада виділяє для потреб військових та реалізацію інших проєктів.
30 Січня, 2023 р., 10:15
Дуже часто люди, які потерпають від домашнього насильства, взагалі не розуміють, що зіткнулись із ним. На жаль, у нашому суспільстві досі існує багато стереотипів, що допомагають завуальовувати його різновиди.
30 Січня, 2023 р., 09:03
росіяни ведуть наступальні дії в районі Лимана, Бахмута, Авдіївки та Вугледару. Минулої доби ЗСУ відбили атаки в районах Білогорівки та Ямполівки Луганської області, а також Роздолівки, Васюківки, Парасковіївки, Бахмута, Іванівського, Кліщіївки, Курдюмівки та Озарянівки Донецької області.
27 Січня, 2023 р., 13:18
Працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» вже випробовують нове обладнання, яке встановили на трактор. Це навантажувач, який придбали коштом міської ради. Його використовуватимуть для ліквідації стихійних сміттєзвалищ.
27 Січня, 2023 р., 10:28
Вже традиційно у перший місяць зими Калинівщина вшановує свого славетного земляка Степана Руданського. На жаль, в умовах повномасштабної війни масового святкового дійства не було, але конкурс сатири та гумору імені Степана Руданського відбувся і цьогоріч. Правда, зважаючи на обставини, він проходив в онлайн форматі та отримав нову назву – «Горить палає техніка ворожа, Україна жартує й сміється – отже переможе».
27 Січня, 2023 р., 09:42
26 січня відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті, гендерної рівності, попередження торгівлі людьми, з питань соціальної та психологічної підтримки та допомоги сім’ям захисників та захисниць України, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб).
27 Січня, 2023 р., 08:50
Підрозділи Сил оборони за минулу добу відбили атаки окупантів у районах Площанки, Невського та Червонопопівки у Луганській області, а також у районах Верхньокам'янського, Парасковіївки, Бахмута, Кліщіївки, Водяного, Невельського та Мар'їнки – у Донецькій.
26 Січня, 2023 р., 12:54
Ранок 26 січня розпочався із сигналу повітряної тривоги. За словами начальника  Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, у небі над Вінниччиною тривали протиповітряні бої,  є влучення ворожих ракет, постраждалих немає. Оперативні служби працюють на місцях враження ворожих ракет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь