Пошук

Новини громади

15 Грудня, 2022 р., 08:38
За даними Генерального штабу України, армія рф замінувала дачі та узбережжя річок Конка та Чайка в районі Олешківської громади. Також вона примусово евакуювала громадян України з острова Великий Потьомкінський на окуповану територію.
14 Грудня, 2022 р., 10:40
Указом Президента України від 21.06.2022 року №431/2022 орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено уродженця Калинівки підполковника  Олега Заболотного, який загинув 15 квітня під час обстрілу аеропорту в Олександрії.
14 Грудня, 2022 р., 09:43
На 26 позачерговій сесії Калинівської міської ради, яка відбулася 1 грудня, депутати виділили 95 тисяч гривень на придбання лампи фототерапії для пологового відділення Калинівської центральної районної лікарні. І от, нове обладнання вже з’явилося у пологовому відділені.
14 Грудня, 2022 р., 08:41
14 грудня – день, коли Україна вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Насамперед це день мужніх та самовідданих людей, які прийняли доленосний виклик — захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС енергоблока.
14 Грудня, 2022 р., 08:40
Ранок 14 грудня розпочався із сигналу повітряної тривоги. Унаслідок ранкової атаки на Київ та область в столиці пошкоджено 2 адмінбудівлі, у селі Вишневе – приватний будинок. Є загроза подальших ракетних обстрілів території України, тому будьте обачними, не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.
13 Грудня, 2022 р., 13:59
Жителі Заливанщинського старостинського округу продовжують активно допомагати українським захисникам та готувати для них смачні гостинці. Вони одні з перших в Калинівській громаді почали варити для військових згущене молоко, робити м’ясні консерви з птиці, сушити яблука.
13 Грудня, 2022 р., 12:37
З погіршенням погодних умов більше калинівчан почали звертатися у пункти незламності.
13 Грудня, 2022 р., 08:49
Армія рф зосереджує зусилля на наступальних діях на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Запорізькому напрямках. На інших напрямках – обороняється.
12 Грудня, 2022 р., 10:33
Черговий вантаж гостинців та речей першої потреби відправили Калинівська міська рада, жителі старостинських округів та велика освітянська родина українським захисникам, які нині в найгарячіших точках України боронять рідну землю від російських окупантів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь