Пошук

Новини громади

02 Січня, 2023 р., 11:16
Напередодні новорічних свят автомобіль компанії «Агрокалина» відправився в одну з «гарячих» точок України, щоб передати святкового гостинця одному з підрозділів українських захисників. Так керівник «Агрокалина» Юрій Васківнюк разом зі своїми друзями-меценатами з Вінниці привітали армійців зі святом.
02 Січня, 2023 р., 08:47
Розпочалася триста тринадцята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню
31 Грудня, 2022 р., 12:00
Важким та непередбачуваним видався минулий 2022 рік. Російські окупанти віроломно напали на Україну, відібравши у нас мир та спокій. Тисячі українців залишилися без даху над головою, тисячі матерів оплакують своїх дітей, дружини – чоловіків, сестри – братів. Але ворогу не здолати нас, бо ми – українці. Й у нашому генетичному коді закладена безмежна любов до рідної землі, незламна мужність у боротьбі із ворогом та вміння організуватися та об’єднатися у найважчу годину.
31 Грудня, 2022 р., 08:00
Монітор пацієнта для новонароджених та ліжечко для новонародженого в переддень новорічних свят отримало пологове відділення Калинівської центральної районної лікарні. Такий подарунок  зробив не Святий Миколай, а депутати міської ради, які спрямували кошти на закупівлю необхідного обладнання.
31 Грудня, 2022 р., 07:58
Військові заявляють, що противник продовжує зазнавати втрат — підтверджено вогневе ураження окупантів в районі Федорівки Каховського району Херсонської області, було ліквідовано близько 200 військовослужбовців, інформація про поранених уточнюється.
30 Грудня, 2022 р., 13:44
Навіть в умовах війни у переддень новорічних свят трапляються приємні дива. Таким дивом для працівників лікарні став новий ліфт, який вже змонтували та запустили у роботу у переддень новорічних свят.
30 Грудня, 2022 р., 12:42
Наказом начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова забороняється реалізація та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард, інших вибухових засобів) суб’єктами господарювання, зокрема тих, що здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства та населення під час дії воєнного стану на території області.
30 Грудня, 2022 р., 11:51
Майже чотириста пакунків вітамінної суміші з горіхів приготували жителі Черепашинецької громади для українських захисників.
30 Грудня, 2022 р., 08:40
Калинівський міський голова Василь Поліщук разом із директором комунального підприємства «Калинівкаводоканал» Олегом Гилюком відвідали військовослужбовців, які нині захищають цілісність та незалежність України та передали новорічні гостинці від жителів громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь