Пошук

Новини громади

11 Лютого, 2023 р., 08:00
Калинівський міський голова Василь Поліщук разом із депутатом Вінницької обласної ради Іллею Гуменчуком відвезли чергову допомогу українським захисникам.
10 Лютого, 2023 р., 13:26
Ранок 10 лютого розпочався із сигналу повітряної тривоги. За інформацією начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, 10 лютого противник завдав ударів по містах та об’єктах критичної інфраструктури України.
09 Лютого, 2023 р., 08:51
Намагаючись взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області противник, продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках – у районах Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Опитного, Мар'їнки та Вугледара.
08 Лютого, 2023 р., 14:29
Впродовж останніх днів спостерігається пониження температури на вулиці. Тому зростає ризик обмороження.
08 Лютого, 2023 р., 12:16
Два генератори встановили у комунальному підприємстві «Калинівкаводоканал». За словами керівника підприємства Олега Гилюка, цих двох генераторів буде достатньо для того, щоб безперебійно подавати воду населенню Калинівки у випадку повного блекаута.
08 Лютого, 2023 р., 08:52
Окупанти намагаються повністю захопити Луганську та Донецьку області. Для цього вони зосереджують основні зусилля на наступальних діях на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках – у районах Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Опитного, Мар'їнки та Вугледара.
07 Лютого, 2023 р., 13:19
Сьомого лютого Сергію Багулову мало б виповнитися 45 років, але він назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів та односельців сорока чотирирічним Героєм. 22 жовтня Сергій Багулов прийняв свій останній бій за незалежність та свободу України й поліг смертю Героя у жорстокому бою з російськими окупантами. В пам'ять про загиблого у його рідному селі відкрили меморіальну дошку на стіні навчального закладу, де навчався захисник.
07 Лютого, 2023 р., 08:51
Окупанти зосереджують основні зусилля на наступальних діях на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямах. Уздовж північних та північно-східних кордонів України не виявлено наступальних угруповань росіян.
06 Лютого, 2023 р., 09:44
Сумна звістка знову надійшла у Калинівську громаду – під час лікування від важкої хвороби помер захисник України Анатолій Наконечний.
06 Лютого, 2023 р., 09:18
Війна обірвала ще одне молоде життя. Від рук російських окупантів на Луганщині загинув житель Павлівки Олег Дерен. Захисникові виповнилося лише двадцять шість років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь