Пошук

Новини громади

23 Січня, 2023 р., 10:25
22 січня в Україні відзначили День Соборності України. З цієї нагоди у закладах культури та освіти Калинівської територіальної громади відбулося ряд заходів.
23 Січня, 2023 р., 08:34
Окупанти безуспішно вели  наступальні дії на Лиманському, Авдіївському, Запорізькому напрямках. Продовжують наступати під Бахмутом. На інших напрямках – обороняється.
22 Січня, 2023 р., 10:41
Минулої доби Сили оборони відбили 10 атак російських окупантів на Донбасі, ворог збільшив використання авіації.
22 Січня, 2023 р., 10:39
Шановні земляки!  Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!
21 Січня, 2023 р., 10:23
Армія рф зазнає втрат. Близько 300 поранених окупантів перебувають у хірургічному відділенні міської лікарні Старобільська Луганської області.
20 Січня, 2023 р., 15:35
20 січня відбулася 29 позачергова сесія Калинівської міської ради, в якій взяли участь депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук та командири військових частин та силових структур, які дислокуються на території Калинівської міської ради.
20 Січня, 2023 р., 14:21
Двадцятого січня депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук завітав до Черепашинець, щоб виконати маленьку мрію двох юних волонтерів, та вручив їм подарунки, які придбав для хлопчиків.
20 Січня, 2023 р., 08:58
19 січня основні зусилля окупанти зосередили на спробах наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках, тоді як на Куп'янському, Лиманському, Новопавлівському та Херсонському вони оборонялися.
19 Січня, 2023 р., 08:30
Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Верхньокам’янське, Соледар, Сіль, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Олександро-Шультине, Курдюмівка, Водяне, Мар’їнка, Побєда і Парасковіївка Донецької області. В той же час противник завдав 25 авіаційних ударів та здійснив понад 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза завдання авіаційних та ракетних ударів російською федерацією по цивільних об’єктах залишається високою на всій території України.
18 Січня, 2023 р., 16:45
У відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калинівської міської ради (ЦНАП), у напрямку реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, громадяни можуть отримати наступні адміністративні послуги:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь