Пошук

Як у Калинівській громаді щедрували та збирали кошти для ЗСУ

Дата: 16.01.2023 15:58
Кількість переглядів: 1308

Фото без описуЗ початку повномасштабної війни в Україні жителі Калинівської громади докладають усіх зусиль та старань, щоб допомогти українським захисникам. От і новорічні свята використали з користю. Жителі деяких сіл защедрували на свята та зібрали кошти на допомогу ЗСУ.

У Писарівському старостинському окрузі щедрівники зібрали двадцять шість тисяч п’ятсот вісімдесят гривень, у Мізяківському - двадцять одну тисячу гривень, у Дружненському – двадцять тисяч чотириста п’ятдесят гривень.

-Ми зробили дві добрі справи. По-перше, зібрали кошти для потреб ЗСУ, а по-друге, трішки підняли людям настрій, подарували крихту свята. Для людей старшого віку – це був, як ковток свіжої води. Вони зрідка десь виходять, їм бракує спілкування та уваги, а ми для них підготували цілу святкову програму – з віншуваннями та щедрівками, - ділиться враженнями виконуюча обов’язки старости Дружненського старостинського округу Наталя Дудник.

У Писарівці усі зібрані кошти передають на придбання тепловізора для українських захисників. У Мізякові та Дружному також долучаться до доброї справи та передадуть частину коштів для придбання вкрай необхідного тепловізора для наших нацгвардійців. Решту коштів витратять на закупівлю необхідних для захисників речей. У Дружному, наприклад, вирішили придбати для кожного місцевого захисника шкарпетки, рукавиці, підготувати вітамінні набори із сухофруктів та придбати парафін для виготовлення окопних свічок, які також відправлять Героям на передову.

-Я не перестаю пишатися нашими людьми, їх щирістю, добротою та людяністю, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Щоразу наші люди демонструють, що ми сильна і незламна нація.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь