Пошук

Розпочалася триста двадцять дев’ята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 18.01.2023 08:47
Кількість переглядів: 148

Фото без описуОсновні зусилля окупанти зосереджують на наступі на Бахмутському напрямку, ведуть марні наступальні дії на Авдіївському напрямку.

Через незначну кількість колаборантів російські окупанти завозять чиновників із рф на окуповані території. Також росіяни намагаються завезти працівників різних галузей, оскільки місцеві відмовляються з ними співпрацювати.

За добу армія рф завдала шість ракетних ударів (три – по цивільних об'єктах у Куп'янську та Краматорську), шість авіаційних ударів, 95 обстрілів із РСЗВ.

У Луганській області українські захисники відбили атаки в районі Білогорівки. У Донецькій – у районі Солі, Червоної Гори, Бахмута, Кліщіївки, Водяного, Невельського, Мар'їнки та Побєди.

Авіація за добу завдала 12 ударів по районах зосередження ворога, чотири по позиціях зенітних ракетних комплексів. У районі Соледара зенітники знищили штурмовик Су-25.

Ракетні війська та артилерія вразили два пункти управління, п'ять районів зосередження окупантів, склад боєприпасів, станцію РЕБ та станцію радіолокації.

На ранок 18 січня у Калинівській громаді залишається 869 переселенців, серед них 296 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 18 січня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь