Пошук

Відбулася 29 позачергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 20.01.2023 15:35
Кількість переглядів: 1196

Фото без опису20 січня відбулася 29 позачергова сесія Калинівської міської ради, в якій взяли участь депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук та командири військових частин та силових структур, які дислокуються на території Калинівської міської ради.

Як зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук, це можливість з перших вуст почути про потреби наших захисників, їх нелегку службу.

Традиційно сесійне засідання розпочалося із хвилини мовчання, в пам'ять про всіх загиблих від рук російських окупантів.

Перед початком сесійного засідання виконуючі обов’язки старостів Дружненського, Писарівського та Мізяківського старостинських округів вручили тепловізора, який придбали за кошти, які наколядували мешканці цих сіл, командиру калинівських нацгвардійців.

Під час сесійного засідання депутати розглянули двадцять два питання, які стосуються життєдіяльності Калинівської територіальної громади. Так, були внесені зміни, які обумовленні воєнним станом у країні, до ряду Програм.

За рахунок залишку коштів, який склався на 1 січня 2023 року, депутати внесли ряд змін до бюджету Калинівської міської ради. Більшу частину коштів, а це 7 мільйонів 700 тисяч гривень, виділили для підтримки військових частин, силових структур, які дислокуються на території громади та територіальної оборони й центрів комплектування та соціальної підтримки. З них 4 мільйони - нашим ягуарівцям.

Також частину залишкових коштів спрямували для подальшого облаштування тимчасових укриттів та ремонт приміщень закладів освіти, придбання матеріалів, будівельних матеріалів, інвентарю для завершення ремонту господарським способом у кардіологічному та інфекційному відділеннях, придбання обладнання для пологового відділення Калинівської ЦРЛ, придбання спецхарчування та оплата пільгових рецептів для мешканців громади з орфанними захворюваннями, придбання матеріалів для заміни ділянки водогону по вулиці Незалежності, придбання захвата-ковша для трактора МТЗ 82 для комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки» та шкільного автобуса.

Щирими оплесками дякували учасники сесійного засідання українським військовим за їх нелегку службу та героїзм. А командири військових частин, які дислокуються на території громади, подякували калинівчанам за велику підтримку та допомогу. Адже, у вирішенні вагомої частини проблем вони отримують допомогу саме від Калинівської міської ради та мешканців громади.

Лише разом, спільними силами й зусиллями ми здобудемо Перемогу та здолаємо ненависного ворога.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь