Пошук

Депутат обласної ради Ілля Гуменчук здійснив мрії юних волонтерів з Черепашинець

Дата: 20.01.2023 14:21
Кількість переглядів: 861

Фото без описуДвадцятого січня депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук завітав до Черепашинець, щоб виконати маленьку мрію двох юних волонтерів, та вручив їм подарунки, які придбав для хлопчиків.

Дванадцятилітній Назар Сохацький та семирічний Владислав Шинкарук проживають у Черепашинцях. Обоє навчаються у місцевій школі й обоє здійснили не по-дитячому свідомий та гарний вчинок – передали українським військовим кошти, які наколядували під час різдвяних свят.

-Я хочу, щоб ви за них купили теплі речі для наших військових, а ще дуже хочу, щоб закінчилася війна та всі воїни повернулися живими та здоровими додому, - з такими словами Назар Сохацький звернувся у старостинський округ та передав на допомогу ЗСУ 1052 гривні, які наколядував під час новорічних свят.
Також на придбання теплих речей для українських військових 1815 гривень передав ще один юний житель Черепашинець Владислав Шинкарук. Хлопчик збирав кошти, щоб придбати омріяну ручку для планшета, але під час війни вирішив віддати усі наколядовані та зібрані кошти для українських захисників.

Почувши історії юних волонтерів депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук вирішив здійснити дитячі мрії хлопчиків та придбав омріяні навушники та ручку для планшета для Назарія та Владислава. А однокласники юних героїв отримали солодощі від депутата обласної ради.

Наші діти – це майбутнє України й дуже приємно, що ще з дитячих років вони є справжніми українцями, відданими патріотами своєї країни та чуйними людьми.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь