Пошук

Новини громади

20 Лютого, 2023 р., 08:35
Збройні Сили України відбили атаки російських окупантів у районі Бахмута, Куп'янська та Кремінної за минулу добу, а також знищили батарею РСЗВ та збили штурмовик Су-25. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
20 Лютого, 2023 р., 08:00
Дорогі земляки, сьогодні ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні.
19 Лютого, 2023 р., 09:19
Минулої доби російські окупанти продовжували атакувати на п'яти напрямках, Сили оборони відбили ворога в трьох областях. Про це йдеться у зведенні Генштабу Збройних Сил України.
18 Лютого, 2023 р., 11:01
Російська армія вранці в суботу, 18 лютого, випустила по Україні чотири крилаті ракети з акваторії Чорного моря, дві з них вдалося збити. Про це повідомили Повітряні сили Збройних Сил України.
17 Лютого, 2023 р., 14:12
Трагічна звістка знову надійшла у Калинівську громаду – на війні з російськими окупантами в Луганській області загинув калинівчанин Олександр Карбівський.
17 Лютого, 2023 р., 09:11
Протягом минулої доби противник застосував 41 ракету різних типів по території нашої країни, 5 з них, перероблені ЗКР С-300, по Харкову. 16 ракет збито нашими захисниками. Крім того, окупанти завдали 24 авіаційних удари та здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є поранені та загиблі серед цивільного населення.
16 Лютого, 2023 р., 11:34
Проблема із перепадами електроенергії розпочалась у частини домогосподарств у Корделівці ще у 2006 році, коли припинив діяльність місцевий цукровий завод.
16 Лютого, 2023 р., 11:31
Отруєння бджіл спостерігається у весняно-літній період при масових обробках сільськогосподарських посівів, зазвичай під час цвітіння ріпаку та соняшнику. Пестициди потрапляють в бджолині сім’ї з нектаром і пилком, в результаті чого забруднюються кормові запаси і товарна продукція. Найбільш небезпечні для бджіл інсектициди, тобто препарати які застосовують проти шкідників. Так, за даними науковців, у 95% випадках хімічний токсикоз викликають саме ці речовини, в 4% – гербіциди і лише 1% припадає на інші агрохімікати.
16 Лютого, 2023 р., 08:43
Ранок 15 лютого для працівників комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» розпочався із тривожного сигналу, який надійшов від жителів міста. Вони повідомили про те, що невідомі особи вночі вчинили глум над майданчиком для збору сміття по вулиці Машинобудівників (на перехресті до гаражів).
16 Лютого, 2023 р., 08:19
Вночі 16 лютого російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури України. Сили протиповітряної оборони збили 16 ракет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь