Пошук

Новини громади

27 Березня, 2023 р., 16:42
28 березня на базі Калинівського міського Центру первинної медико-санітарної допомоги  Калинівської міської ради о 10.00 працюватиме Місія від міжнародної організації МОН від ООН, яка надаватиме всебічну медичну допомогу внутрішньо переміщеним особам. Передбачається повне обстеження та дослідження  (УЗД, аналізи, кардіограма) різними лікарями, видача ліків, вакцинація дітей європейськими вакцинами.
27 Березня, 2023 р., 16:24
З метою запобігання домашньому насильству та насильству за ознакою статті, психологічної підтримки сімей Захисників та Захисниць України, сімей загиблих захисників, внутрішньо переміщених сімей/осіб у Калинівській громаді почало діяти Об’єднання психологів для надання психологічної допомоги.
27 Березня, 2023 р., 12:48
Жителі Калинівської громади привітали земляків із Днем Національної гвардії України та передали їм гостинці. Калинівський міський голова Василь Поліщук разом із депутатом Вінницької обласної ради Іллею Гуменчуком відвезли відзнаки та цінні подарунки для нацгвардійців, які відзначилися у службі, та речі й будівельні матеріали, які придбала міська рада та надали депутати міської ради й старостинські округи.
27 Березня, 2023 р., 08:22
Російські окупанти наступають у районі Бахмута, Кремінної та Донецька, Збройні Сили України відбили понад 60 атак на добу. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
26 Березня, 2023 р., 08:00
Шановні нацгвардійці, бойові солдати та офіцери.
24 Березня, 2023 р., 15:27
Наближається до завершення навчальний 2022-2023 рік, випускники шкіл готуються до зовнішнього незалежного оцінювання та отримання документа про освіту, в яких вказуються дані про особу. Оформлення даного документа проводиться на підставі паспорта громадянина України, який є документом, що посвідчує особу та підтверджує належність до громадянства України.
24 Березня, 2023 р., 10:02
Завдячуючи підписанню Меморандуму між Територіальним центром та Міжнародною організацією «People in Need» у Калинівській громаді відкрили кімнату Дитячого простору для внутрішньо переміщених дітей та дітей громади. Вартість проєкту 4200 євро.  Першими відвідувачами кімнати стали чотирнадцять хлопчиків та дівчаток, які через війну в Україні змушені були залишити рідні домівки та разом з батьками переїхати до Калинівської громади. Директорка закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості Калинівської міської ради Вінницької області» Олена Мусієнко провела із дітьми творчий майстер-клас. Також  усі разом дивилися улюблені мультфільми, гралися та займалися творчістю.
24 Березня, 2023 р., 08:23
Протягом минулої доби російські окупанти не припиняли штурмувати Бахмут, безуспішно атакували в районі Авдіївки та Мар'їнки. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.
23 Березня, 2023 р., 09:09
російські окупанти намагаються перерізати дороги на Бахмут, ведуть штурми в районі Кремінної, Мар'їнки та Авдіївки. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
22 Березня, 2023 р., 16:13
З потеплінням у  Калинівській громаді працівники старостинських округів, освіти, культури,  освітяни, працівники комунальних підприємств виходять на весняну толоку, щоб упорядкувати території своїх населених пунктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних