Пошук

Розпочалася триста п’ятдесята доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню

Дата: 08.02.2023 08:52
Кількість переглядів: 188

Фото без описуОкупанти намагаються повністю захопити Луганську та Донецьку області. Для цього вони зосереджують основні зусилля на наступальних діях на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках – у районах Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Опитного, Мар'їнки та Вугледара.

Ворог зазнає значних втрат, особливо у живій силі.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках змін немає: наступальних угруповань не виявлено, росіяни обстрілюють прикордонні пункти.

За добу рф завдала вісім ракетних ударів (п'ять – по цивільній інфраструктурі Харкова) та 21 авіаційний удар. 39 разів обстрілювала із РСЗВ.

У Луганській області українські захисники відбили атаки в районах Шипилівки та Білогорівки. У Донецькій – у районах Верхньокам'янського, Федорівки, Оріхово-Василівки, Дубово-Василівки, Спірного, Виїмки, Бахмута, Червоної Гори, Парасковіївки, Іванівського, Часового Яру, Кам'янки, Водяного, Першотравневого, Красногорівки, Авдіївки, Маріїнки та Богоявленки.

Авіація завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та техніки, два – по позиціях ЗРК. Збили штурмовик Су-25, вертоліт Мі-24 та два безпілотники «Орлан». Артилеристи та ракетники вразили два пункти управління, сім районів зосередження живої сили та склад боєприпасів.

На ранок 8 лютого у Калинівській громаді залишається 806 переселенців, серед них 296 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 8 годину ранку 6 лютого показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,11 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь