Пошук

Новини громади

12 Серпня, 2019 р., 12:53
Оновлене асфальтне покриття по вул. Громова
09 Серпня, 2019 р., 10:40
Проводиться ямковий ремонт асфальтного покриття по вул. В. Нестерчука та вул. Чкалова, Шановні водії, будьте обережні рухаючись на даній ділянці дороги!
06 Серпня, 2019 р., 16:15
Калинівська міська рада повідомляє, що ПрАТ Калинівське рп «Агромаш» використовує прилеглу територію не за призначенням, опираючись на рішення виконавчого комітету Калинівської міської ради № 820 від 26.11.2007р. «Про надання дозволу на облаштування на закріпленій території платної автостоянки Калинівському районному підприємству «Агромаш», підписане заступником міського голови з питань діяльності виконавчого органу Михайлом Долюком – яке не відповідає вимогам Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», а саме вказане рішення підписано не уповноваженою на те посадовою особою міської ради, як наслідок не має юридичної сили. Так, згідно ч. 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у разі неможливості здійснення міським головою своїх повноважень, повноваження сільського, селищного, міського голови здійснює секретар відповідної сільської, селищної, міської ради. Зважаючи на наведене, дане рішення не дає ПрАТ Калинівське рп «Агромаш» права використовувати земельну ділянку безоплатно. 
06 Серпня, 2019 р., 12:25
Ось так виглядає людська байдужість до правил, навколишнього середовища і праці інших, звільняючи свою приватну власність від мотлоху, забруднюють територію нашої ОТГ.  Вже неодноразово повідомлялось про те, що КП "Житловик" вивозить лише ТВЕРДЕ ПОБУТОВЕ СМІТТЯ, а вивіз бур’янів, гілля, листя, буд. сміття тощо, оплачується окремо (для вивозу твердого непобутового сміття потрібно зв’язатись з КП "Благоустрій міста Калинівка" (04333) 21231, або КП "Житловик" за телефоном: 0965070230 у разі порушення правил державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, відповідно до ст. 152 та ст. 82 КУпАП, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 340грн. до 1360грн.), але наші мешканці завзято ігнорують цю інформацію, котра неодноразово повідомлялась на офіційному сайті громади та на сторінці у мережі Фейсбук, і продовжують захаращувати контейнерні майданчики, усім, чим заманеться.
05 Серпня, 2019 р., 16:30
Розпочатий поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги "Стара Гута - Калинівка - Турбів", від вул. Островського до вул. В. Нестерчука (Варшицький пагорб). Проект на поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги довжиною 265м. виготовлено Калинівською міською радою за кошти виділені з Державного бюджету за сприянням народного депутата України Петра Юрчишина.  У четвер, працівники КП "Благоустрій міста Калинівка" розчистили ділянку від старих дерев та кущів, а вже сьогодні, були розпочаті роботи з поточного ремонту дороги.
31 Липня, 2019 р., 08:06
Розпочато ямковий ремонт дороги по вул. Незалежності
31 Липня, 2019 р., 08:04
26 липня 2019 року, в приміщенні Будинку культури с. Дружелюбівки, відбулась зустріч міського голови Шамалюка А.В., голови ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в Калинівській ОТГ Морозова В.В. з учасниками бойових дій АТО/ООС с. Дружелюбівки: Колісником Л., Демчуком С., Михальчуком Ю., Чепкасовим В.  Приводом для зустрічі було відкриття тренажерної зали, яку було облаштовано в одній із кімнат БК на прохання місцевих бійців. Кошти для придбання спортивного інвентарю в розмірі 17,5 тис. грн. було виділено з бюджету Калинівської об’єднаної територіальної громади. Спілкувались не тільки про спорт, міський голова поділився планами стосовно подальшого розвитку с. Дружелюбівки і запропонував хлопцям долучатись до їх втілення.
25 Липня, 2019 р., 14:57
23.07.2019 року в приміщенні районного будинку культури були проведені громадські слухання з схвалення запропонованого проекту Стратегічного плану розвитку Калинівської міської об'єднаної територіальної громади на 2020-2030 роки. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних