Пошук

Новини громади

06 Листопада, 2019 р., 14:21
1-3 листопада на базі Калинівського технологічного коледжу відбувся турнір з баскетболу пам’яті відомого земляка Вадима Нестерчука. Організатором заходу стало відділення баскетболу Калинівської ДЮСШ «Авангард».
04 Листопада, 2019 р., 15:00
Цьогорічна осінь дарує нам не лише теплі та сонячні дні, а й можливість реалізувати багато поставлених завдань, одним із яких є облаштування прибудинкових територій в нашому місті. Розпочато капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Маяковського, 4,6 в м. Калинівка. Здійснено демонтаж старого неякісного покриття та розширено проїжджу частину. Зовсім скоро мешканці багатоквартирних будинків матимуть комфортний та естетично привабливий двір.
04 Листопада, 2019 р., 12:41
З 25 жовтня 2019 року введено в обіг нову банкноту номіналом 1000 (одна тисяча) гривень. Це перша банкнота нового номіналу, введена в обіг за останні 13 років (востаннє в обіг вводився новий номінал у 2006 році - 500 гривень). Банкнота 1000 гривень продовжує дизайн нового банкнотного ряду та має потужну систему захисту від підробок.
04 Листопада, 2019 р., 11:04
Найцінніше та найважливіше у нашому житті – це діти та їхнє здоров’я. На жаль, статистика свідчить, що все частіше вільний час діти проводять біля комп’ютерів та телевізорів, комп’ютерні ігри приваблюють їх більше, ніж прогулянки, рухливі та спортивно-масові ігри на свіжому повітрі. Основною причиною «дефіциту рухливості» та пасивного відпочинку дітей є відсутність в громадах спеціально обладнаних дитячих ігрових та спортивних майданчиків. Крок за кроком ми намагаємось змінити цю тенденцію та сприяти в організації активного відпочинку підростаючого покоління нашої громади. Так, на прилеглій території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Дружелюбівка розпочато облаштування дитячого ігрового майданчика. За спонсорські кошти ТОВ «Епіцентр-Агро» та ФОП В. Нікітюк було придбано 5 сучасних ігрових елементів дитячого майданчика, в минулому році за кошти ТОВ «Епіцентр-Агро» також було встановлено 3 ігрових конструкції. Після завершення робіт з облаштування ігрові елементи дитячого майданчика буде передано на баланс відділу освіти Калинівської міської ради.
04 Листопада, 2019 р., 09:34
У нашій громаді проживає більше 20 тисяч людей, і всі вони так чи інакше продукують відходи. Найбільшою проблемою є пластик, якого щороку стає більше та позбутись його найважче. У місті був старий полігон зі складування сміття, але сучасним вимогам він не відповідав, бо там накопичувався непотріб, який природним шляхом розкладається сотні років. Вивчивши практичний досвід впровадження новітніх технологій сортування та утилізації твердих побутових відходів, спочатку було побудовано новий полігон твердих побутових відходів за межами м.Калинівка поблизу автодороги «Стара Гута-Калинівка-Турбів», а в цьому році введено в дію сучасну сміттєсортувальну станцію на його території. Нова станція з комплексом споруд та інфраструктури коштувала близько 8 млн грн. Реалізувати цей проєкт вдалося за співфінансування обласного бюджету, та все ж левова частка витрат – це кошти Калинівської міської ОТГ. Нещодавно здійснено капітальний ремонт прилеглої території складу для зберігання вторинної сировини. Сміттєсортувальна станція дає можливість розділяти сміття на фракції: ПЕТ-пляшку (біла, зелена, блакитна, коричнева, олія), плівку, скло, бляшану банку, папір, упаковку тетра-пак та органіку. Зі слів керівника підприємства Максима Магли, за один робочий день відсортовується все сміття, яке привозять сміттєвози з певного маршруту, а за 6 днів – сміття, звезене з усього міста. За один день працівники станції відділяють 50-60 м3 сміття, але продуктивність станції зросла б удвічі, якби мешканці громади не лінувались, а теж сортували сміття вдома, враховуючи, що в нашій громаді запровадили систему первинного сортування сміття, встановивши контейнери для роздільного збору.
31 Жовтня, 2019 р., 16:19
Капітальний ремонт доріг нашого міста триває. На вулиці Островського (від будинку №1 до будинку №17) з проходом до вулиці Некрасова розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття. На даний час виконано підготовку основи до укладання асфальту, а згодом мешканці вулиць матимуть якісне дорожнє полотно.
31 Жовтня, 2019 р., 10:52
29-30 жовтня в спортивній залі Калинівської ДЮСШ «Авангард» пройшов чемпіонат ОДЛ з волейболу серед дівчат 2003 р.н. та молодше. Були представлені 4 команди Вінницької області: ДЮСШ м.Гайсин, МДЮСШ №3 м.Вінниця, Вінницької ОДЮСШ з волейболу та Калинівської ДЮСШ «Авангард». Змагання проводились за коловою системою. В перший день наші дівчата обійшли команду МДЮСШ №3 м.Вінниця - 2:0 (25:8, 25:16) та команду ДЮСШ м.Гайсин – 2:0 (25:18,25:14). В останній день змагань у грі за перше місце наші спортсменки впевнено здолали суперниць з Вінницької ОДЮСШ з волейболу з рахунком 2:0 (25:10, 25:16) та стали переможцями чемпіонату. Друге місце посіла команда Вінницької ОДЮСШ з волейболу, третє – команда МДЮСШ №3 м.Вінниця.
30 Жовтня, 2019 р., 16:58
Осінь, крім краси та щедрого врожаю, дарує нашим комунальним службам чималу проблему у вигляді опалого листя. Щодня, з самого ранку і до вечора, працівники КП «Благоустрій міста Калинівка» працюють у різних мікрорайонах міста, прибираючи опале листя з парків, газонів, прибудинкових територій. Сьогодні до них долучились працівники загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м.Калинівка. Спільними зусиллями було очищено від опалого листя та сміття паркову зону між вулицями Чкалова та Першутова м. Калинівка. Попри прохолодну погоду, всі активно працювали, щоб наше місто залишалось чистим та охайним.
30 Жовтня, 2019 р., 15:52
Сьогодні своє славне 95-річчя відзначає мешканка м.Калинівка Буряніна Людмила Данилівна. Від імені Калинівської міської об'єднаної територіальної громади прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, душевного тепла, родинного затишку, світлих та радісних днів і безхмарного неба над головою!
30 Жовтня, 2019 р., 10:50
Історію пишуть не лише в книгах. Найбільш значущі події знаходять своє відображення у пам’ятниках, пам’ятних знаках, меморіальних дошках. Одним із найвідоміших у нашому місті скульптурних творів, присвячених боротьбі земляків проти фашистських загарбників, є пам'ятник партизанам, які діяли в роки Другої світової війни на території Калинівського району. Враховуючи незадовільний технічний стан ключових конструкцій пам'ятника, адже він був встановлений ще у 80-ті роки, в рамках проекту капітального ремонту паркової зони м. Калинівка, здійснено реконструкцію пам'ятника та облаштування прилеглої території. Старі бетонні плити замінено бруківкою з візерунком національної вишивки хрестиком, встановлено новий гранітний постамент та реставровано скульптуру воїна, локацію обсаджено туями. Окрім того, встановлено підсвітку самого пам’ятника та додаткові антивандальні світлодіодні світильники поміж бруківкою.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних