Пошук

Проведення заходів із благоустрою по вул. Тімірязєва у м. Калинівка

Дата: 06.03.2020 12:36
Кількість переглядів: 472

5 лютого по вул. Тімірязєва було здійснено спільний рейд щодо виявлення фактів порушення Правил благоустрою, в тому числі притягнення до відповідальності порушників, за участі представників Калинівської міської ради та поліцейських сектору реагування патрульної поліції Калинівського відділу поліції. У прибиранні прилеглих територій від будівельних матеріалів було залучено працівників та техніку КП «Благоустрій міста Калинівка».

Переважна більшість мешканців вул. Тімірязєва протягом вказаного у попередженні терміну впорядкували прилеглі до будинків і садиб території, зокрема перенесли будівельні матеріали у свої двори, прибрали ділянки від сміття та гілля. Щодо мешканців вулиці, зокрема Дешевого Р.Д., будинок №54 та Магаєва В.В., будинок №101, які проігнорували попередження інспектора із благоустрою м. Калинівка, і залишили на прилеглих територіях будівельні матеріали, було складено адміністративні протоколи, що загрожує їм штрафом до 1360 грн відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Шість громадян письмово зобов’язались до кінця дня впорядкувати свої прилеглі території, прибравши з них залишки будівельних матеріалів, інакше їм теж загрожуватиме адміністративна відповідальність у вигляді штрафу. Мешканцям будинку, які вивантажили на прилеглу територію дрова, під особисте зобов’язання визначено додатковий час для перенесення їх у двір. За проханням мешканок трьох садиб було залишено невеликі купи піску для ігор дітей з подальшим їх облаштуванням у дворах.

Хочеться зазначити, що на прохання Калинівської міської ради до всіх мешканців громади впорядкувати прилеглі до будинків і садиб території, прибравши з них будівельні матеріали, переважна більшість громадян відреагували оперативно та з розумінням, адже жити на будівельному складі, з чагарниками та сміттям є бажання не у всіх.

До речі, вулицю Некрасова не впізнати після проведених спільних заходів із благоустрою, вона стала просторою, чистою та затишною, отже, можемо, коли хочемо.

На старті вул. Пирогова та вул. Л. Українки у м. Калинівка, мешканців яких було попереджено про усунення ними порушень до 10.03.2020 року включно.

Заходи з благоустрою будуть проводитись і надалі по всіх вулицях приватного сектору нашого міста. Тому ми вкотре звертаємось до мешканців громади приєднатись до спільної справи та навести лад на прилеглих до будинків і садиб територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь