Пошук

Новини громади

23 Серпня, 2019 р., 09:46
Проблема неприємного запаху, який «гуляв» по всьому місту, епіцентром котрого став мікрорайон Варшиця, давно болюче питання для калинівчан, адже сморід не давав спокійно жити майже кожному мешканцю. Постійні переговори з керівництвом підприємства тимчасово вирішували це питання, але не надовго, їх також бентежить ця ситуація і вони з радістю йдуть на зустріч. Небайдужий місцевий депутат, житель мікрорайону та Калинівська міська рада не припиняють боротьбу за чисте повітря громади, і ось, вже є зрушення, котрі важко не помітити. Завдяки прокладанню каналізаційної системи до полів фільтрації, які знаходять за три кілометри від території міста Калинівка, старі поля фільтрації вже не функціонують і поступово самоочищаються, але не без допомоги техніки, щоденно там працюють робітники котрі прискорюють цей процес. «Головний показник того, що ми на вірному шляху – це кроти, котрі почали прокладати свій шлях на місці відстійників, а всі ми знаємо, що у забрудненому місці вони не водяться, це важкий процес, але ми доведемо його до кінця» - розповідає місцевий депутат Василь Фалатюк.
23 Серпня, 2019 р., 09:00
Щороку День Державного Прапора в Україні традиційно відзначають у переддень Дня Незалежності – 23 серпня. Історія синьо-жовтого стяга триває уже понад сотню років, тож ми повинні пишатися нашим національним символом. Щиро вітаємо вас з Днем Державного Прапора України. Для кожної країни прапор – символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності та незалежності. У всі часи державний прапор – священний. За нього віддавали життя і проливали кров, повага до прапора – це повага до свого народу, його коріння і традицій. Упевнені, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець – як житель великої країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ. Зі святом вас друзі!
22 Серпня, 2019 р., 16:03
Сьогодні святкує 90-річча жителька Калинівської громади Кудерська Марія Мусіївна  Прийміть найщиріші вітання від імені Калинівської міської ради! Від усього серця вітаємо з 90-річчям! Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.
22 Серпня, 2019 р., 14:53
Сьогодні, напередодні чудових свят Дня Прапора та Дня Незалежності, жителі Калинівської міської об’єднаної територіальної громади та району, були присутні одразу на двох заходах, котрі відбувались у центрі нашого міста. О 9 ранку, в будівлі Калинівської районної ради відбулось нагородження працівників інфраструктури ОТГ та району. Заступник міського голови Олександр Щьов, представники депутата Верховної Ради України Петра Юрчишина, та інші гості нагородили присутніх за відмінну працю і особисті досягнення в роботі.
21 Серпня, 2019 р., 16:40
Теплі осінні дні для освітян та школярів особливо очікувані. Ритм будівельних робіт у приміщеннях та на територіях освітніх закладів Калинівської ОТГ кипить, адже скоро школи та дитячі садочки наповняться дітворою. В рамках підготовки шкіл громади до нового навчального року, представники Калинівської міської ради разом із начальником міського відділу освіти об`їхали об`єкти, де проводяться комплексні роботи.
20 Серпня, 2019 р., 08:53
З 15 по 18 серпня у місті Мінськ (Білорусь) проходив 2-й Євро-Азіатський фестиваль з хокею на траві серед юнаків та дівчат.  У змаганнях брали участь команди з Білорусії, Росії, Голландії та України. Наші вихованці з ДЮСШ "Аванагард" брали участь у віковій категорії 12-13 та 14-15 років. Змагання тривали протягом чотирьох днів і дві наших команди, у своїх вікових категоріях зайняли перші місця, це їм дало змогу грати у фіналі.  Молодша група програвавши після першого періоду команді з міста Замосточьє ( Білорусь) 0-1, знайшла у собі сили і проявивши волю до перемоги, перемогла гру з рахунком 2-1.  У старшій вікові категорії наша команда зустрілась з господарями турніру ХК "Мінськ", основний час закінчили з рахунком 2-2, але на жаль по булітах поступились 0-2. Так що, маємо перше та друге місце. 
19 Серпня, 2019 р., 16:50
      В зв’язку з наявністю різних адрес в документах мешканців на 80-квартирний житловий будинок по вул. Першутова в м. Калинівка (вул. Першутова, 1 та вул. Першутова, 1а), прийнято рішення виконавчого комітету Калинівської міської ради № 241 від 14.08.2019р. «Про присвоєння поштової адреси 80-квартирному житловому будинку по вул. Першутова в м. Калинівка», згідно якого присвоєно 80-квартирному (10-поверховому) житловому будинку по вул. Першутова нову поштову адресу: м. Калинівка, вул. Першутова, 1.
19 Серпня, 2019 р., 14:12
Працівники КП "Благоустрій" піклуються про місто до Дня Незалежності, сьогодні приводили до ладу районну Дошку Пошани
19 Серпня, 2019 р., 11:58
Від усього серця вітаємо вас із Преображенням Господнім. Нехай Всевишній оберігає вашу родину та дарує їй добробут. Нехай на столі завжди будуть соковиті та рум’яні яблучка, а ваше життя буде наповнюватись тим соком та солодкістю. Миру, щастя, злагоди та великої любові у ваші серця та оселі.
15 Серпня, 2019 р., 09:58
Сьогодні святкує 90-річчя житель Дружелюбівки Печевистий Василь Євдокимович, від імені міського голови Анатолія Шамалюка і Калинівської громади вітаємо ювіляра!  За роком рік життя невпинно лине, Дарує весен веселкоий час. У цю прекрасну ювілейну днину Вітання щирі ти прийми від нас. Хай доля Вам шле добро і щастя, Міцне здоров’я, море благ земних, А щедрі дні, мов рушники квітчасті, Нехай ще довго стеляться до ніг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних