Пошук

Новини громади

27 Травня, 2019 р., 16:18
Сьогодні, у залі засідань Калинівської міськради відбулась конференція на тему "Через обізнаність до підняття якості життя". Проект фінансується Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спрямована на посилення спроможності ключових суб’єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях, відповідальних за впровадження реформ регіональної політики та децентралізації.
27 Травня, 2019 р., 16:06
У суботу, 25 травня Калинівка відзначала ювілей, 40 років з дня надання статусу міста. Розпочалось усе з урочистого відкриття спортивного майданчика на базі ДЮСШ «Авангард» о 10:00год., а в цей час на центральній площі міста на повну потужність готувались до свята. О 14:00 вправні господарі показували своїх домашніх улюбленців містянам, фермери з міста та району привезли своїх вихованців на свято, і показали усю свою майстерність вирощування тварин. Калинівчани з цікавістю розглядали пухнастих і пернатих, хтось фотографував і фотографувався, малечі дозволяли погладити тваринок.
27 Травня, 2019 р., 11:20
Шановні калинівчани! 25 травня ми з вами відзначали 40 річницю з Дня надання нам статусу міста. Міський голова Анатолій Шамалюк та Калинівська міська рада, як організатор свята, висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до проведення заходів, присвячених цій події, і доклав максимум зусиль для змістовного, різнопланового та цікавого дозвілля. 
27 Травня, 2019 р., 10:16
25 травня було насичене низкою святкових подій, одним з яких було урочисте відкриття найбільшого у громаді майданчика з штучним покриттям на базі ДЮСШ "Авангард".  На стадіоні ДЮСШ Калинівської міської ради побудували футбольне поле зі штучним покриттям, розміром 60*30м. Міський голова Анатолій Шамалюк наголосив, що завжди підтримував і буде підтримуватиме розвиток спорту у громаді, адже як приємно дивитись на молодь, котра займається спортом, не марнуючи свій час. 
27 Травня, 2019 р., 09:17
25 травня, у військовій частині 3028 Національної гвардії України м. Калинівка, перша партія, у складі 33-х бійців строкової служби, склали військову присягу на вірність Батьківщині та українському народові перед лицем своїх командирів, батьків, рідних та товаришів.
24 Травня, 2019 р., 12:46
З нагоди Дня міста Калинівки, Васільєва Ганна Прохорівна отримала грамоту та нагороду, в номінації "Найстаріший житель міста".  Міський голова Анатолій Шамалюк, разом з представниками міськради завітали до пані Ганни у гості з квітами і нагородами, адже вона - найстарша жителя нашого міста, їй 98 років!  Від усієї громади бажаємо Ганні Прохорівні довгих років життя, міцного здоров'я і душевного спокою!
24 Травня, 2019 р., 11:29
Щойно відремонтоване дорожнє покриття Калинівського автовокзалу вже отримує похвалу від мешканців, адже це одне з найпопулярніших місць міста.  Всього за декілька днів, завдяки оновленому асфальту місцевий автовокзал змінив свій вигляд.
23 Травня, 2019 р., 16:52
Тепер і мешканці вул. Маяковського зможуть безпечно пересуватись по новому тротуару, його будівництво знаходиться на останніх етапах, незабаром розпочнеться і реконструкція дорожнього покриття біля тротуару. Калинівська міськрада піклується про безпеку мешканців громади, і робить усе можливе, щоб вони це відчували!
23 Травня, 2019 р., 16:51
Працівниками КП "Благоустрій міста Калинівка" сьогодні було висаджено нові зелені насадження по вул. Незалежності. Кущі, квіти, дерева і травичка вже прикрашають галявину поблизу тротуару.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних