Пошук

Урочистості з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру

Дата: 05.03.2020 17:10
Кількість переглядів: 387

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру у Калинівському районному будинку культури приймали вітання найкращі представниці прекрасної статі Калинівської міської об'єднаної територіальної громади. З теплими та щирими словами до присутніх в залі жінок звернувся міський голова Анатолій Шамалюк.

«Мені надзвичайно приємно вітати вас від імені всіх чоловіків нашої громади із святом весни та любові, краси, добра і миру. Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності в місті, де б не працювала жінка. Неможливо навіть уявити собі життя без ваших чарівних посмішок, дбайливих рук та добрих сердець. Мужність, витримка і стійкість, з якими ви долаєте життєві труднощі, викликають захоплення. Саме ви пробуджуєте у нас, чоловіків, найкращі почуття, надихаєте на нові сили, допомагаєте стати кращими та сильнішими.  

Доземний уклін вам, дорогі жінки, за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші душі. Бажаю всім вам любові, щастя, миру, благополуччя, сімейного затишку і багато посмішок не тільки в свято, а й кожного дня! Разом з вами ми здолаємо всі труднощі та зробимо все можливе, щоб наша Калинівська громада процвітала, а ви і ваші родини почувались в ній комфортно та затишно.»

Директор КП «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради Василь Македонський у вітальному слові зазначив: «Про українську жіночу красу складено тисячі віршів та пісень, і без сумнівів, наші жінки – найкращі в світі. Тому ми пишаємось вами та зичимо лише міцного здоров'я, щастя і любові. В Італії в зв'язку з поширенням коронавірусу Міністерство охорони здоров'я заборонило вітатись за руку, цілуватись та обніматись, а в нас такої заборони немає, тому, шановні жінки, цілуйтесь, обнімайтесь та будьте щасливими!»

За багаторічну плідну працю на користь територіальної громади, сумлінне виконання покладених обов'язків, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру почесними грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами відзначено 43 представниці прекрасної статі, які успішно працюють в різних галузях Калинівської міської ОТГ.

Під час урочистостей було нагороджено нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» Тетяну Колосунову – вчителя трудового навчання Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії.

Подяками Міністерства освіти і науки України відзначено педагогів закладів загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ: Світлану Павлуник (загальноосвітня школа 1-3 ступенів №1 м. Калинівка), Світлану Патинську, Світлану Гетьман, Світлану Бабій (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка).

Для всіх жінок у залі виконавці-чоловіки дарували гарні пісні, проте, особливим подарунком стала пісня «Тернова хустина» у виконанні автора - учня Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії Дмитра Зінькова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь