Пошук

Новини громади

16 Грудня, 2020 р., 14:06
Чергову партію благодійної допомоги отримали Калинівська центральна районна лікарня та стаціонарне відділення соціального захисту одиноких громадян похилого віку «Затишок», що знаходиться у с. Нова Гребля.
16 Грудня, 2020 р., 11:25
Від 14 грудня на порталі «Дія» запрацювала нова послуга – подання заяви на отримання матеріальної допомоги ФОПам та найманим працівникам.
15 Грудня, 2020 р., 17:00
Наприкінці минулого тижня гостинно зустріла учнів загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 м. Калинівка новозбудована сучасна та комфортна шкільна їдальня.
15 Грудня, 2020 р., 16:34
Сьогодні, у День працівників суду, в приміщенні Калинівського районного суду Вінницької області відбулось урочисте зібрання. Привітати служителів Феміди з професійним святом завітали перший заступник міського голови Микола Господарець, голова районної державної адміністрації Богдан Зубчик та помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина – Сергій Зінов.
15 Грудня, 2020 р., 09:24
Шановні судді та працівники суду!
14 Грудня, 2020 р., 16:17
Сьогодні відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції за участі першого заступника міського голови Миколи Господарця, заступника голови районної державної адміністрації Юрія Плахотнюка, помічника-консультанта народного депутата України Петра Юрчишина – Сергія Зінова, представників галузей охорони здоров’я та соціального захисту населення.
14 Грудня, 2020 р., 11:47
До Міжнародного дня прав людини, який щорічно, починаючи з 1948 року, відзначається 10 грудня, у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка було проведено заходи з роз'яснення дітям їх прав та нагадування про їх обов'язки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних