Пошук

Відзначення учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Дата: 14.12.2020 16:17
Кількість переглядів: 332

Фото без описуСьогодні відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції за участі першого заступника міського голови Миколи Господарця, заступника голови районної державної адміністрації Юрія Плахотнюка, помічника-консультанта народного депутата України Петра Юрчишина – Сергія Зінова, представників галузей охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Звертаючись до присутніх у залі учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, перший заступник міського голови Микола Господарець зазначив:

- Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики. В житті українців Чорнобиль залишатиметься незаживаючою раною болю і втрат. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. На жаль, багато з них не дожили до теперішніх днів… Низько вклоняємося у вічній шані героям тих подій. Ми безмежно вдячні усім ліквідаторам наслідків страшної аварії, адже завдяки вашим самовідданим та рішучім діям вдалось врятувати сотні людських життів і здоров’я майбутніх поколінь. Дякуємо вам за те, що врятували світ.

За проявлені мужність та героїзм у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ліквідаторів-чорнобильців було відзначено грамотами Калинівської міської ради, Калинівської райдержадміністрації та грошовими винагородами.

Під час зібрання також було обговорено ряд питань щодо медичного та соціального забезпечення громадян даної категорії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь