Пошук

Новини громади

23 Жовтня, 2021 р., 13:28
Майже тонну зарибку у суботу, 23 жовтня, запустили у спиртзаводський ставок, водойму біля військкомату та у копанку по вулиці Пушкіна.
22 Жовтня, 2021 р., 10:19
Вінницька обласна рада дала старт конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 роки. Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація прєктів-переможців фінансуватиметься за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел. 
21 Жовтня, 2021 р., 15:11
За інформацією відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради, батькам, які зареєструвалися в електронну чергу до дитячого садка на старому сайті доведеться перереєструватися на нову сторінку.
21 Жовтня, 2021 р., 15:09
За дорученням міського голови виконуючий обов'язки старости Корделівського старостинського округу Сергій Ломачевський з помічниками, привітали Поліну Олександрівну Талімончук із поважним ювілеєм – 90-річчям від дня народження, подарували їй подарунки та побажали міцного здоров'я, миру, щастя, та добра.
21 Жовтня, 2021 р., 14:21
Працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» завершують благоустрій прибудинкової території житлових будинків по вулиці Возз’єднання 28, 28А, 32А у Калинівці. У четвер, 21 жовтня, вони висадили біля будинків декоративні рослини – піхту, козацький ялівець, верби, клени та берези.
20 Жовтня, 2021 р., 15:39
Щодня працівники комунального підприємства «Управляюча компанія «Житловик» вивозять з майданчиків для збору сміття у Калинівці до двохсот метрів кубічних твердих побутових відходів. Але і при такому навантаженні ситуація із твердими побутовими відходами не покращується.
20 Жовтня, 2021 р., 12:00
Продовжуємо рубрику «Онлайн подорож селами Калинівської громади», в якій ми розповідаємо про те чим і як живуть мешканці громади. Тут ви зможете також дізнатися 5 цікавих фактів про кожне село, а ще, багато, багато фото, бо, як кажуть: «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути». Знайомтеся — Лісоволисіївський старостинський округ До складу Лісоволисіївського старостинського округу входить одне село — Лісова Лисіївка, в якому проживає 1050 жителів.
20 Жовтня, 2021 р., 09:59
З 20 жовтня Калинівська центральна районна лікарня знову визнана лікарнею першої хвилі, яка прийматиме пацієнтів з коронавірусом. Таке рішення затвердив керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус.
19 Жовтня, 2021 р., 15:33
Відділ розрахунків комунального підприємства «Калинівкаводоканал», який раніше знаходився у приміщенні автостанції, змінив своє місце знаходження та переїхав у приміщення колишнього районного відділу освіти.
19 Жовтня, 2021 р., 14:27
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь» в поточному році надається державна підтримка сільськогосподарським товаровиробникам – юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми і форми власності та фізичним особам-підприємцям у розмірі до 5000 гривень на один гектар посівів гречки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь