Пошук

У Калинівській лікарні знову лікуватимуть хворих на коронавірус

Дата: 20.10.2021 09:59
Кількість переглядів: 1853

Фото без описуЗ 20 жовтня Калинівська центральна районна лікарня знову визнана лікарнею першої хвилі, яка прийматиме пацієнтів з коронавірусом. Таке рішення затвердив керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус.

-З першого червня наша лікарня не працювала із хворими на коронавірус. Усіх хворих госпіталізували у Вінницю, - каже головний лікар Калинівської центральної районної лікарні Владислав Головащенко. – На даний час кількість хворих значно зросла, тому за рішенням Комісії ми знову розпочали прийом хворих на коронавірус. Маємо у резерві 120 ліжкомісць. І відтепер ми прийматимемо хворих на коронавірус не лише з Калинівської, а ближніх територіальних громад.

На ранок 20 жовтня у «ковідному» відділенні Калинівської ЦРЛ на лікуванні перебуває один хворий, житель Писарівки. Його стан середньої важкості.

За інформацією лікаря-епідеміолога ВСП Калинівського відділу ДУ Вінницького обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Марії Чернеги, за останні п’ять діб на Калинівщині зареєстровано вісімдесят вісім підтверджених лабораторно випадків коронавірусу. Кількість хворих постійно зростає.

-Ситуація, яку ми нині маємо із захворюваністю на коронавірус, доводить, що розслаблятися не можна. Навчальні та дошкільні заклади громади нині працюють у звичному режимі, але з дотриманням суворих карантинних вимог. Посилиться контроль за дотриманням карантинних вимог і в громадських місцях, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Єдиний спосіб вберегти себе від важких наслідків коронавірусу – це вакцинація. У нас працюють пункти щеплення, медичні працівники виїжджають за потребою в організації, до мешканців сіл громади. Уникайте місць скупчення людей та не забувайте про індивідуальні засоби захисту – захисні маски, рукавички, особисту гігієну.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь