Пошук

Новини громади

01 Листопада, 2021 р., 12:53
Працівники дорожніх служб завершили капітальний ремонт дорожнього покриття у місті Калинівці по вулиці Дружби. За словами будівельників, – це одна із найскладніших доріг, які їм довелося будувати за останні роки. Складність у тому, що вся вулиця була всипана камінням, яке довелося вручну вибирати та вивозити, а лише потім приступати до будівництва дороги.
01 Листопада, 2021 р., 11:52
Наступний 2022 рік на Вінниччині проголосили роком Вінницької області. Таке рішення ухвалили депутати 29 жовтня на черговій сесії обласної ради та рекомендували органам місцевого самоврядування протягом 2022 року здійснювати заходи щодо відзначення 90-річчя утворення Вінницької області.
31 Жовтня, 2021 р., 09:00
Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства, щиро вітаю вас із професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.
29 Жовтня, 2021 р., 12:47
За інформацією головного лікаря Калинівської центральної районної лікарні Владислава Головащенка, на ранок 29 жовтня у Калинівській ЦРЛ перебуває на лікуванні 80 хворих на коронавірус, дві треті із них – жителі Калинівської громади. Семеро хворих перебувають у важкому стані й госпіталізовані до реанімаційного відділення.
29 Жовтня, 2021 р., 12:07
З нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника, яке в Україні святкуватимуть 31 жовтня, Калинівська міська рада відзначила почесними грамотами та грошовими винагородами 102 особи. Це водіїв шкільних та маршрутних автобусів, швидких допомог, військових водіїв, комунальних підприємств, перевізників, працівників дорожніх служб та інших працівників, які працюють у сфері транспорту та дорожніх служб.
29 Жовтня, 2021 р., 11:01
Сприятливі погодні умови дозволяють продовжити ремонт доріг у громаді. У Дружному, де нещодавно побудували 1500 метрів нової асфальтованої дороги, працівники дорожніх служб зробили розмітку цієї дороги та облаштували бар’єрне огородження на небезпечній ділянці, яка неодноразово ставала для мешканців громади місцем дорожньо-транспортних пригод.
28 Жовтня, 2021 р., 16:00
Комісія Калинівської міської ради підписала акт приймання-передачі в комунальну власність Калинівської громади нежитлових приміщень, які знаходяться у новому житловому комплексі по вулиці Незалежності, 7, загальною площею 370,2 квадратних метри. Тут має розміститися хореографічний відділ Калинівської дитячої музичної школи.
28 Жовтня, 2021 р., 14:00
У Черепашинецькому старостинському окрузі готуються до приходу зими. Спільними зусиллями працівники старостинського округу, бібліотеки та котельні заготовили дрова для потреб котельні.
28 Жовтня, 2021 р., 10:00
Комунальне підприємство «Калинівкаводоканал» Калинівської міської ради інформує про НАМІР здійснити зміни діючих тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення в місті Калинівка та селі Дружелюбівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь