Пошук

Новини громади

04 Листопада, 2021 р., 09:52
На 14 позачерговій сесії міської ради депутати подали запит для планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.
04 Листопада, 2021 р., 08:00
Шановні працівники сталевих магістралей, щиро вітаю вас із професійним святом — Днем залізничника України.
03 Листопада, 2021 р., 14:31
У зв’язку із різким ростом захворюваності на коронавірус, 3 листопада члени постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калинівської міської ради прийняли рішення перевести 5 листопада на дистанційну форму роботи працівників органів місцевого самоврядування Калинівської міської ради, її структурних підрозділів, установ та організацій, які фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету.
03 Листопада, 2021 р., 14:08
Біля будівлі відремонтованого приміщення інфекційного відділення Калинівської центральної районної лікарні кипить робота. Тут реалізовують проєкт «Благоустрій території інфекційного відділення комунального підприємства «Калинівська центральна районна лікарня», який став переможцем конкурсу Вінницької обласної ради «Комфортні громади».
02 Листопада, 2021 р., 17:45
Продовжуємо рубрику «Онлайн подорож селами Калинівської громади», в якій ми розповідаємо про те чим і як живуть мешканці громади. Тут ви зможете також дізнатися 5 цікавих фактів про кожне село, а ще, багато, багато фото, бо, як кажуть: «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути».
02 Листопада, 2021 р., 16:00
Не встигли працівники комунального підприємства «Управляюча компанія «Житловик» натішитися новим сміттєвозом та випробувати його у роботі, як мешканці вулиці Пушкіна підсунули їм «кота у мішку». Насправді не кота, а нечистоти із вбиральні, які невідомі особи висипали в один із контейнерів по вулиці Пушкіна.
02 Листопада, 2021 р., 12:35
У навчальних закладах у Корделівці та у Бережанах продовжуються ремонтні роботи.
01 Листопада, 2021 р., 15:44
31 жовтня у Калинівці відбулась презентація музичного проєкту «Присвята місту Калинівка». Автором слів та музики є депутатка Калинівської міської ради Олександра Гуменчук, аранжування відомого калинівського композитора, автора та виконавця Володимира Гуменчука, а оператор кліпу Кирило Шумаков.
01 Листопада, 2021 р., 15:36
Відтепер усіх подорожніх, які приїжджають у Котюжинці на автобусі, зустрічатимуть хлібом-сіллю. Адже саме українців із хлібом-сіллю у руках зобразила художниця на головній стіні відремонтованої автобусної зупинки.
01 Листопада, 2021 р., 14:28
Жителі Дружелюбівського старостинського округу підтримали ініціативу Калинівського міського голови та заготовили дрова для котелень школи і дитячого садка. Спільними зусиллями їм вдалося заготовити 17 складометрів дров для дитячого садка та тридцять – для навчального закладу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь