Пошук

Продовжується благоустрій прибудинкової території житлових будинків по вулиці Возз’єднання у Калинівці

Дата: 21.10.2021 14:21
Кількість переглядів: 1622

Працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» завершують благоустрій прибудинкової території житлових будинків по вулиці Возз’єднання 28, 28А, 32А у Калинівці. У четвер, 21 жовтня, вони висадили біля будинків декоративні рослини – піхту, козацький ялівець, верби, клени та берези.

-Залишилося лише засіяти газон, а також, на прохання місцевих жителів, завезти ґрунт для клумб, - каже очільник комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» Михайло Долюк.

Нагадаємо, що до цього тут замінили старі каналізаційні труби на нові, каналізаційні люки на люки нового зразка, провели капітальний ремонт дорожнього покриття прибудинкової території, при цьому значно розширивши проїжджу частину, облаштували додаткові місця для паркування транспорту та зробили розмітку для автомобілів.

-Тут ми зробили великий обсяг робіт, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук, - бо ця прибудинкова територія впродовж багатьох десятиліть була проблемною. Тут постійно виникали проблеми із каналізацію, люди бідкалися на ями у дворі. Тому, перш ніж приступити до капітального ремонту прибудинкової території, ми розв'язалии нагальні проблеми, щоб потім не ламати нове асфальтне покриття. Хотілося б, щоб усі прибудинкові території стали схожими на цю. Але, на жаль, через брак коштів доводиться вирішувати проблеми міста поступово.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь