Пошук

Новини громади

13 Грудня, 2021 р., 14:23
Кір — небезпечне, вкрай заразне вірусне захворювання, що поширюється дуже швидко. 9 із 10 людей, з якими контактувала інфікована особа, теж захворіють, якщо вони не були щеплені.
13 Грудня, 2021 р., 12:13
Учні навчальних закладів Калинівської громади виготовили власноруч вітальні листівки та привітали українських захисників із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. «Дорогий солдате! Вітаю Тебе із прийдешніми новорічними святами. Нехай Тобі завжди усміхається вдача, над головою хай завжди буде мирне небо і бажаю, щоб Ти якнайшвидше побачив своїх рідних», - так зворушливо звернулися до українського солдата школярі в одному з привітань.
13 Грудня, 2021 р., 11:35
Відбувся онлайн-конкурс читців та виконавців гумору, присвячений 188 річниці з дня народження Степана Руданського. Цьогоріч заявки на участь у конкурсі та записи виступів подали тридцять п’ять учасників.
13 Грудня, 2021 р., 09:01
На території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С.Зулінського, 9) із 19 грудня почне працювати Садиба Подільського чарівника. Для відвідувачів уже сформована святкова новорічно-різдвяна програма, яка діятиме під патронатом голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового.
12 Грудня, 2021 р., 18:06
Не зважаючи на прогноз погоди, у Сальнику 11 та 12  грудня було «спекотно». Представники громади та місцевих підприємств вийшли на толоку, щоб провести санітарне розчищення від аварійних дерев придорожньої смуги від залізничного переїзду й до села. Це перший крок до реалізації проєкту «Світло ліхтарів – це безпека життя», який реалізовуватимуть спільно у старостинському окрузі Калинівська міська рада та Благодійний фонд «МХП - Громаді».
10 Грудня, 2021 р., 14:31
10 грудня жительці Калинівки Марії Юліянівні Клімашевській виповнюється дев’яносто років. За дорученням Калинівського міського голови Василя Поліщука очільниця територіального центру Наталя Бачинська привітала ювілярку та передала подарунок від міської ради.
10 Грудня, 2021 р., 13:39
Одна з кімнат відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради стала виставковою. Тут представили понад сто робіт учнів шкіл Калинівської громади та вихованців Будинку дитячої творчості, які взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція».
10 Грудня, 2021 р., 13:26
10 грудня, на засіданні виконавчого комітету міської ради одноголосно схвалено проєкт бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2022 рік.
10 Грудня, 2021 р., 11:05
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «Новорічна мрія».
10 Грудня, 2021 р., 08:00
10 грудня у Валентини Борівської ювілей. Але це не день народження і не річниця весілля. Тридцять років тому Валентина Борівська почала працювати соціальною робітницею у Територіальному центрі надання соціальних послуг. У її трудовій книжці лише один запис про місце роботи. За тридцять років жінка жодного разу не зрадила своїй професії, колективу та підопічним, для яких часто ставала не просто помічницею, а рідною людиною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних