Пошук

Калинівська міська рада звернулася до Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» з листом на захист поштових відділень громади

Дата: 07.02.2022 14:11
Кількість переглядів: 1187

Фото без описуОстаннім часом у соціальних мережах та засобах масової інформації активно обговорюється питання реорганізації поштових відділень та перехід на послуги пересувної пошти. Як стало нещодавно відомо, керівництво АТ «Укрпошта» має намір скоротити 15 працівників калинівської пошти, а на базі центру зв'язку, який обслуговував чотири райони, створити міське відділення.

Замість відділень у населених пунктах громади почне діяти пересувна пошта. Тобто у певні дні у села з Вінниці буде приїздити автомобіль. Мешканці громади занепокоєні тим, що, на їх думку, значно погіршиться якість послуг, які до цього надавали місцеві листоноші.

Тому Калинівська міська рада надіслала 25.01.2022 року листа керівникові АТ «Укрпошта» та сподівається на позитивне розв'язання даної проблеми.

Лист-звернення додається:
«Калинівська міська територіальна громада звертається до Вас з вкрай тривожною ситуацією - скороченням стаціонарних відділень «Укрпошти», що викликає серйозне занепокоєння мешканців громади, особливо в сільській місцевості. Саме пошта в селах надає унікальні послуги: доставляє періодичні видання, здійснює доставку пенсій та соціальних виплат, приймає комунальні платежі та ін. Варто зауважити, що в сільській місцевості альтернативи цій системі немає. Тому, закриття поштових відділень, чи звуження їх функцій означає погіршення соціальних стандартів для населення.

З метою забезпечення функціонування відділень поштового зв’язку Калинівка, територіальна громада надає допомогу, а саме: прийнята Програма розвитку з передбаченим фінансуванням з місцевого бюджету, придбано велосипеди та сумки для листонош, відділення забезпечені приміщенням, проводяться поточні ремонти тощо.

З огляду на наведене вище, звертаємось до Вас, шановний Володимир Петрович, не допустити закриття відділень поштового зв’язку Калинівка, оскільки забезпечення надання необхідних послуг сприятиме зниженню соціальної напруги у суспільстві».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь