Пошук

Новини громади

24 Лютого, 2024 р., 07:22
Протягом минулої доби відбулося 84 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 10 ракетних та 93 авіаційних удари, здійснив 141 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 
23 Лютого, 2024 р., 14:53
23 лютого на черговій 50 сесії обласної Ради депутати проголосували за низку рішень, спрямованих на допомогу Збройним Силам України та підтримку військових.
23 Лютого, 2024 р., 10:49
Стали відомими імена переможців національно-патріотичного онлайн - конкурсу «В хоробрих серцях жива Україна – Перемогу чекає кожна вкраїнська родина!», присвяченого 10-й річниці пам'яті Небесної сотні.
23 Лютого, 2024 р., 08:40
У ніч проти 23 лютого росія атакувала Україну трьома десятками дронів-камікадзе типу Shahed, українська протиповітряна оборона збила 23 з них.  Крім того, ворог спрямував на Україну три зенітні керовані ракети С-300 з району окупованої Донецької області, протирадіолокаційну ракету Х-31П та дві крилаті ракети Х-22 з акваторії Чорного моря. Жодної ракети збити не вдалося. 23 ударні БпЛА знищено в межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей.
22 Лютого, 2024 р., 15:00
На головній насосній станції Калинівського водоканалу вже встановили новий фекальний насос німецького виробництва, який придбали коштом Калинівської міської ради. Вартість нового обладнання – 700 тисяч гривень. Ще 70 тисяч гривень сплатило комунальне підприємство «Калинівкаводоканал» за придбання блоку управління та налагодження роботи обладнання.
22 Лютого, 2024 р., 12:00
Ще один благодійний вантаж передала Калинівська міська рада українським захисникам. Вже традиційно, збирали гостинці всією громадою. Це  різноманітні кондитерські вироби, енергетичні набори та батончики, м’ясні та овочеві консерви, бутербродне сало, квашені овочі, тушковані голубці, окопні свічки, пічки-буржуйки, маскувальні сітки й необхідне для захисту неба над Україною спецобладнання.
22 Лютого, 2024 р., 10:35
Інструктори 120 бригади ТРО, штабу зони ТРО №16 Євгеній Уманець та Наталія Олійник завітали до Корделівського ліцею та впродовж усього навчального дня провели заняття з учнями та педагогами навчального закладу із тактичної медицини та основ мінної безпеки.
22 Лютого, 2024 р., 08:26
Калинівський міський голова Василь Поліщук, заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації (заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації) Дмитро Сидоренко, начальник другого відділу Хмільницького РТЦК та СП Ігор Бондарук та начальник відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Хмільницького РТЦК та СП Павло Якимець вручили нагороди родичам українських захисників, які загинули під час російсько-української війни.
22 Лютого, 2024 р., 08:22
російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Золотої Ниви, Вербового, Роботиного та Кринків. За минулу добу на фронті сталося 64 бойові зіткнення. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
21 Лютого, 2024 р., 10:24
У Калинівському технологічному фаховому коледжі відбулася презентація нової збірки поезії «Білі береги» талановитої української поетеси-піснярки Антоніни Петрушкевич. Це вже восьма збірка поетеси до якої увійшла поезія, присвячена красі рідного краю, рідної батьківської землі та суворим подіям сьогодення. На відміну від попередніх збірок, які були написані до війни, нова поезія Антоніни Петрушкевич наповнена філософським осмисленням реалій сьогодення, де б'є пульс громадянської свідомості й зрілості в годину раптових лихих випробовувань для всього народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь