Пошук

Новини громади

02 Лютого, 2024 р., 10:00
Завдяки співпраці жителя Корделівки Віктора Підопригори та ліцею с.Корделівка українські захисники отримують смачні та корисні вітамінні набори до складу яких входять: сушені яблука та банани, курага, родзинки та горіхи.
02 Лютого, 2024 р., 08:10
Противник і надалі ігнорує закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.
01 Лютого, 2024 р., 13:54
Ще на одне укриття стало більше у Калинівській громаді. Відтепер вихованці закладу дошкільної освіти с.Дружелюбівка мають нове укриття, яке переобладнали із колишнього приміщення льоху.
01 Лютого, 2024 р., 08:31
росія наступає по всій лінії фронту, запекло штурмує район Авдіївки. Найбільшу кількість бойових зіткнень із росіянами за добу зафіксовано поблизу Авдіївки та Мар'їнки. Сили оборони відбили 19 атак у районах самого міста, Невельського та Первомайського.
31 Січня, 2024 р., 15:46
Як повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, Україна здійснила 50-ий обмін полоненими.
31 Січня, 2024 р., 15:24
Під час відлиги, вологої та вітряної погоди, яку ми очікуємо найближчим часом, значно погіршується тяга в димових та вентиляційних каналах. В окремих випадках може утворитися так звана зворотна тяга, коли шкідливі продукти горіння не виводяться назовні, а навпаки – затягуються в приміщення.
31 Січня, 2024 р., 10:34
Ваучер - це документ, що дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей. Вартість ваучера встановлюється в межах вартості навчання і не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Станом на 01.01.2024 року максимальна вартість ваучера – 30 280 грн. Оплата ваучерів здійснюється за коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Якщо вартість навчання перевищує максимальну вартість ваучера, особа або роботодавець можуть здійснити оплату різниці вартості навчання.
31 Січня, 2024 р., 08:35
У ніч проти 31 січня росія атакувала Україну дронами-камікадзе типу Shahed, а також балістичними ракетами «Іскандер-М». За даними Повітряних сил ЗСУ, більшість безпілотників вдалося збити. Можливі й подальші обстріли території України, тому не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.
30 Січня, 2024 р., 15:05
З початку нового року жителі Калинівської громади з новими силами та ентузіазмом взялися до роботи, щоб підтримати наших захисників, приготувати для них смачні та корисні гостинці.
30 Січня, 2024 р., 12:23
Тридцятого січня на подвір’ї ліцею №3 м.Калинівка було людно. Тут зібралися рідні, друзі, однокласники, представники влади, учнівського та педагогічного колективів ліцею, щоб вшанувати пам'ять відважного захисника України Сергія Савчука, який загинув 11 вересня 2022 року на Херсонщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь