Пошук

Новини громади

06 Березня, 2024 р., 15:41
У Сальнику з урочистостями відкрили меморіальну дошку загиблому землякові Андрієві Павлишинцю, який пав смертю Героя 6 червня 2023 року на Запоріжжі.
06 Березня, 2024 р., 11:00
Цього разу Калинівська міська рада передала українським захисникам два блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power, два потужні прожектори та дві лазерні  указки для захисту неба, а також засоби гігієни та дезінфекції.
06 Березня, 2024 р., 08:24
російська армія атакувала Україну дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 6 березня, зафіксовані прильоти. Військові заявляють, що загалом ворог випустив 42 безпілотники. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 38 «шахедів».
05 Березня, 2024 р., 12:24
Студія мод «Діана» Калинівського технологічного фахового коледжу презентувала на VII Всеукраїнському багатожанровому конкурсі «Битва жанрів» дві колекції в номінації «Оригінальний жанр».
05 Березня, 2024 р., 11:49
З 4 березня в Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі – StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime
05 Березня, 2024 р., 09:48
Навіть в умовах війни, без залучення бюджетних коштів у Калинівській громаді з приходом весни почали підсипати та грейдерувати сільські дороги. Днями завершили роботи у Лісовій Лисіївці, де спільними зусиллями підсипали понад п'ять кілометрів доріг.
05 Березня, 2024 р., 08:31
російська армія вкотре атакувала Україну дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 5 березня. Військові заявляють, що загалом ворог випустив 22 безпілотники з району Балаклави у тимчасово окупованому Криму. Бойову роботу вели зенітники та мобільні вогневі групи. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 18 «шахедів» на Одещині.
04 Березня, 2024 р., 16:24
Фахівці Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці підготували роз’яснення щодо особливостей працевлаштування осіб з інвалідністю та нагадали про основні соціальні гарантії визначені законодавством щодо таких працівників.
04 Березня, 2024 р., 16:00
На тридцять першому році життя трагічно обірвалося життя відважного захисника України Максима Кулика.
04 Березня, 2024 р., 12:26
Калинівська міська рада виконала ще одне замовлення військових та придбала двадцять три комплекти спецобладнання для захисту неба над Вінниччиною. Разом з обладнанням калинівчани також передали військовим засоби гігієни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь