Пошук

Новини громади

18 Лютого, 2024 р., 08:16
Генеральний штаб Збройних Сил України у ранковому зведенні повідомив, що у суботу на фронті відбулося 82 бойових зіткнення.  Збільшилась кількість атак у Запорізькій області. На Запорізькому напрямку вчора було 13 російських атак на позиції українських військ західніше Вербового та Роботиного Запорізької області. Генштаб пише, що вони були неуспішними.
17 Лютого, 2024 р., 10:05
Чергову допомогу передала Калинівська міська рада українським захисникам. Цього разу – це спецобладнання для захисту неба над Україною, в тому числі – тепловізійний приціл та три лазерні указки.
17 Лютого, 2024 р., 08:08
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський оголосив, що з метою збереження життя українських військових, було ухвалено рішення про виведення підрозділів Сил оборони з Авдіївки. Відповідний допис головком опублікував у Facebook зранку 17 лютого.
16 Лютого, 2024 р., 16:04
16 лютого у Корделівському ліцеї відбулося відкриття ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу. На заході були присутні: народна депутатка України Ірина Борзова, заступник Калинівського міського голови Олександр Щьов, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Леонід Мацера, депутатка Калинівської міської ради Людмила Козир.
16 Лютого, 2024 р., 15:08
У день єднання на базі ліцею №2 м. Калинівка відбулось виїзне засідання - круглий стіл «Єднання молоді через спільні дії учнівського і студентського самоврядування». У заході взяли участь радник голови Вінницької ОВА Микола Кобися, заступник директора - начальник управління молодіжної політики ДСМП Ірина Коцюбівська, представники учнівської та студентської рад Вінниччини, начальник відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман, учасники Калинівської ради старшокласників «Лідер», члени Молодіжної ради та студенти Калинівського технологічного фахового коледжу.
16 Лютого, 2024 р., 11:00
Навіть взимку працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки» продовжують роботу з благоустрою території громади.
16 Лютого, 2024 р., 09:00
У спортивному залі ліцею №1 м.Калинівка відбулося урочисте відкриття другого етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». До цього перший етап змагань пройшов у стінах навчальних закладів громади.
16 Лютого, 2024 р., 08:44
російські окупанти наступають у районах Авдіївки, Красногорівки, Богданівки, Кліщіївки та Андріївки. Також українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу противника.
15 Лютого, 2024 р., 10:57
Сьогодні - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану.
15 Лютого, 2024 р., 08:41
Ранок, 15 лютого, розпочався із сигналу повітряної тривоги. російські окупанти влаштували чергову масовану ракетну атаку на Україну. Крилаті ракети були зафіксовані в різних областях України.  За попередніми даними вибухи було чути у Києві, Дніпрі, Запоріжжі та Львові.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь