Пошук

Новини громади

27 Лютого, 2024 р., 10:35
Сумна новина надійшла у Калинівську громаду – під час мінометного обстрілу на Донеччині загинув відважний захисник України Сергій Лондкевич. Герою навіки залишиться тридцять один рік.
27 Лютого, 2024 р., 08:29
російська армія наступає в районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Роботиного та Кринків. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
26 Лютого, 2024 р., 16:33
Гран-прі конкурсу та три перші місця вибороли учасниці зразкового ансамблю сучасного танцю «GRACIA» Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради на Всеукраїнському конкурсі «Гуцульська ватра», який проходив на Івано-Франківщині.
26 Лютого, 2024 р., 15:00
Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів загальні збори Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування (ВОАОМС). Участь у засіданні взяли Вінницький міський голова Сергій Моргунов, уповноважені представники органів місцевого самоврядування – члени Асоціації, голови постійних комісій Вінницької обласної Ради, керівники департаментів обласної адміністрації, представники громадських організацій, засобів масової інформації.
26 Лютого, 2024 р., 14:00
Калинівська міська рада виконала чергове замовлення українських захисників та передала на потреби ЗСУ ще один транспортний засіб. Цього разу – це автобус.
26 Лютого, 2024 р., 11:58
Діяльність проєкту Брама направлена на захист медіа простору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації,  протиправного та забороненого контенту. Також, метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі інтернет.
26 Лютого, 2024 р., 08:40
російська окупаційна армія після доби перерви знов наступала на Куп'янському напрямку, у напрямку Мар'їнки загарбники 40 разів намагалися прорвати оборону українських військових. Усього ж за минулу добу на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.  Про це повідомили у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
25 Лютого, 2024 р., 08:00
Шановні військовослужбовці, фахівці та ветерани інженерно-авіаційної служби авіації Збройних Сил України.
25 Лютого, 2024 р., 07:26
Протягом минулої доби відбулося 84 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 9 ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив 119 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.
24 Лютого, 2024 р., 07:32
Сьогодні - друга річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну. 24 лютого, два роки тому, росія перейшла останню межу – розпочала криваву повномасштабну війну проти України та геноцид українського народу і яку, я впевнений, вона 100% програє.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь