Пошук

Новини громади

21 Лютого, 2024 р., 10:24
У Калинівському технологічному фаховому коледжі відбулася презентація нової збірки поезії «Білі береги» талановитої української поетеси-піснярки Антоніни Петрушкевич. Це вже восьма збірка поетеси до якої увійшла поезія, присвячена красі рідного краю, рідної батьківської землі та суворим подіям сьогодення. На відміну від попередніх збірок, які були написані до війни, нова поезія Антоніни Петрушкевич наповнена філософським осмисленням реалій сьогодення, де б'є пульс громадянської свідомості й зрілості в годину раптових лихих випробовувань для всього народу.
21 Лютого, 2024 р., 08:30
російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Золотої Ниви, Роботиного та Кринків. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України. Протягом минулої доби на фронті сталося 66 бойових зіткнень.
21 Лютого, 2024 р., 08:00
Щиро вітаю вас з Міжнародним днем рідної мови.
20 Лютого, 2024 р., 11:00
Майже два роки в Україні триває війна. Ворог намагається стерти з лиця землі наші міста і села, знищити український народ. Але завдяки стійкості українських військових та незламності усього народу, Україна тримає оборону, не здається, ламає усі плани підступних окупантів.
20 Лютого, 2024 р., 08:50
За минулу добу сталося 81 бойове зіткнення. Найбільша кількість бойових зіткнень була зафіксована у районах Бахмута, Мар'їнки та Роботиного.
20 Лютого, 2024 р., 08:00
Шановні земляки, 20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність і свободу Вітчизни.
19 Лютого, 2024 р., 15:37
З метою недопущення випадків отруєння бджіл під час обробки сільськогосподарських культур, сільгоспвиробники зобов`язані вживати заходи щодо дотримання у повній мірі вимог статей 30, 37-40 Закону України «Про бджільництво» (зі змінами) від 22 лютого 2000 року № 1492-ІІІ (далі – Закон).
19 Лютого, 2024 р., 11:34
У селищі Рівнинне тривають роботи з будівництва водогону. Вже традиційно, водогін будують господарським методом: витрати на будівельні матеріали частково взяли на себе жителі селища та міська рада, всі будівельні роботи проводяться силами міської ради.
19 Лютого, 2024 р., 08:34
російські окупаційні війська активно наступають на Запорізькому та Херсонському напрямках, кількість атак в районі Авдіївки значно зменшилась. Про це повідомили у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
18 Лютого, 2024 р., 14:05
У суботу, 17 лютого, головні спеціалісти Калинівської міської ради Олександр Кондратюк та Олег Ліневич разом із водієм Пиківського рибгоспу та небайдужими калинівчанами провели перший етап зариблення міських ставків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь