Пошук

Новини громади

14 Лютого, 2024 р., 08:33
росія йде на прорив під Мар'їнкою, жорстоко штурмує район Авдіївки. За минулу добу на фронті сталося 71 бойове зіткнення.
13 Лютого, 2024 р., 16:12
Напередодні Дня закоханих на вулицях Калинівки з’явилися незвичайні контейнери у формі яскравих червоних сердечок. Їх працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» встановили на трьох локаціях: біля центрального ринку, біля магазину «Гала» (район машзаводу» та неподалік магазину «М'ясний майстер».
13 Лютого, 2024 р., 15:00
На 49 позачерговій сесії Калинівської міської ради зі звітом офіцерів громади про проведену роботу за 2023 рік виступив майор поліції заступник начальника поліційного відділу №1 Андрій Ткачук.
13 Лютого, 2024 р., 12:31
Тринадцятого лютого відбулася 49 позачергова сесія Калинівської міської ради. У роботі сесії взяли участь представники військових формувань, які дислокуються на території громади, виконуючі обов’язки старостів Калинівської громади, керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
13 Лютого, 2024 р., 08:27
За минулу добу на фронті сталося 84 бойові зіткнення. Найбільша кількість бойових зіткнень була зафіксована в районах Авдіївки та Мар'їнки. Сили оборони відбили 29 атак у районі міста Авдіївки, а також Тоненького та Невельського.
12 Лютого, 2024 р., 16:51
З початку повномасштабної війни жителі Черепашинецького старостинського округу активно допомагають українським захисникам: передають гостинці на фронт, готують смаколики для поранених, яких відвідують у шпиталі, підтримують односельців, які нині боронять рідну землю.
12 Лютого, 2024 р., 08:28
Впродовж доби російські загарбники наступали по всьому фронту, найбільше атак було на Авдіївському (41), Мар'їнському (32) та Бахмутському (19) напрямках. Сили оборони відбили атаки, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.
11 Лютого, 2024 р., 08:27
У ніч проти 11 лютого російська армія намагалася атакувати українські міста, в тому числі Київ, дронами-камікадзе типу Shahed, але до столиці вони не долетіли – їх усіх позбивали на підступах до міста, йдеться у повідомленні Київської міської військової адміністрації.
10 Лютого, 2024 р., 07:57
росія посилила наступ на фронті. російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Золотої Ниви, Приютного, Вербового, Роботиного, Новопокровки та Кринків. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
09 Лютого, 2024 р., 15:00
Національний Фестиваль «Код Нації» спільно з проєктом «ПроМову»  оголошує Всеукраїнський конкурс до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь