Пошук

У Калинівській громаді усі працюють на Перемогу та для України

Дата: 09.04.2022 10:00
Кількість переглядів: 699

Фото без описуНападаючи на Україну та, розраховуючи на швидку та легку перемогу, путін та його злидні не врахували найголовнішого – нашого патріотизму та вмінню згуртуватися та об’єднатися у найскрутніші години. Війна не знищила нас, а зробила сильнішими та дружнішими.

Калинівська громада – один із прикладів нескореності та стійкості нашого народу. Адже з моменту першого вибуху, який пролунав в Україні, жителі міста та сіл стали надійним щитом для наших захисників, підтримкою та допомогою для вимушених переселенців.

-Такої єдності та згуртованості у нас раніше не було, - в один голос заявляють виконуючі обов’язки старостів. – Люди самі приходять у старостинський округ та запитують чим допомогти. Якщо раніше на весняні толоки виходили не всі, то нині в один день до роботи стають сотні односельців.

Така єдність у всьому: допомозі армії, упорядкуванні території села, розв’язанні інших проблем.

-Вагомий внесок у нашу спільну допомогу роблять нині аграрії та представники приватного бізнесу. На їх плечі лягли складна посівна, збір продуктового резерву, допомога армії та переселенцям. Наші виконуючі обов’язки старостів нині також працюють не у дві, а в три зміни і виконують такий обсяг роботи, що важко уявити. Я вдячний усім, хто відгукується на наші прохання про допомогу, хто щиро вболіває за долю України, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Допомогу у зборі продуктів для армії та жителів міст, які знаходяться у зоні бойових дій, надають СТОВ «Промінь», яким керує Герой України Іван Боримський, СТОВ «Нападівське» - керівник Петро Тихонюк, ПП «Радівське» під керівництвом Валентина та Ігоря Пачевських, СВК «Колос» - керівник Анатолій Яремчук, ТОВ «Вінницька Агро-Промислова Група» - керівник Сергій Пльонсак, дослідні підприємства «Корделівське» - керівник Олександр Браніцький та «Артеміда» - керівник Петро Дмитренко, ТОВ «Моноліт» - керівник Станіслав Тизунь, ПОСП «Дружелюбівське» - керівник Микола Тупчієнко, Інститут картоплярства – керівник Микола Фурдига,  Пиківський рибцех – керівник Володимир Коваль, ПрАТ «Зернопродукт МХП» - керівник Олександр Дудник, СТОВ «Маяк» – керівник Василь Кірічук, ПСП «Поділля –Агро» – керівник Віктор Семенець, ПП «Постолова» - керівник Леонід Івчук, Агрофірма «Глинськ» - керівник Петро Івчук, ТОВ «Поділля агропродукт» - керівник Андрій Лобурець, ТОВ «Турбів Агро» - керівник Петро Крикливий, ПрАТ «Агрохолдинг Авангард» - керівник Михайло Чимчинський, ТОВ «Калинівський агрохім» - керівник Іван Цьома, ТОВ «Калинівський молокозавод» - керівник Олександр Бабчук, ТОВ «Укрхімресурс» - керівник Михайло Поздняков, приватні підприємці Валентин Голуда, Віталій Рясний, Олександр Ковальчук та інші.

Україна починається з кожного з нас! Разом ми переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь