Пошук

Калинівські тренери з художньої гімнастики організовують заняття для діток, які переїхали до Калинівки із зони бойових дій

Дата: 11.04.2022 11:39
Кількість переглядів: 1133

Фото без описуТренерки з художньої гімнастики спортивної школи відділу освіти Вікторія Гаврилюк та Оксана Печениця опублікували у соцмережах запрошення для дівчаток, які переїхали до Калинівки із зони бойових дій, на заняття з художньої гімнастики.

-Офіційно ми не працюємо під час війни, але проводимо онлайн заняття із нашими вихованками, деякі батьки приводять до нас діток, щоб відвернути їх увагу від думок про війну та страху, в якому вони перебувають, - розповідає Вікторія Гаврилюк. – Наше рішення не з’явилося спонтанно. Деякий час, на початку війни, я провела у родичів в Чернівецькій області. Коли я зайшла у рідну школу і побачила людей, які тулилися на матрацах просто на підлозі у спортивному залі, я не могла стримувати сліз. Те, чим я могла допомогти їм, це займатися із їхніми дітками. Проводила заняття з дітками з Харкова, Києва, Херсона, Маріуполя, деякі з них до цього займалися іншими видами спорту, але наші заняття проходили в ігровій формі, ми підбирали доступні для всіх елементи.

Свій досвід роботи із дітьми переселенцями Вікторія Гаврилюк разом зі своєю колегою Оксаною Печеницею впроваджують тепер у Калинівці. Перші три дівчинки, які переїхали до Калинівської громади з Маріуполя, вже сьогодні прийдуть на заняття.

Тренерки планують відновити заняття й з усіма своїми вихованками, які залишилися у Калинівці, адже такі тренування відвертають увагу дітей від трагічних подій, які нині відбуваються в Україні, допомагають зняти стрес та тривогу.

Фото з архіву: заняття із дітками у Чернівецькій області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь