Пошук

Концерн «Поділля» завершив ремонт та заміну пошкоджених вікон в усіх бюджетних об’єктах, які були пошкоджені у Калинівській громаді

Дата: 10.04.2022 09:42
Кількість переглядів: 1763

Фото без описуПісля артобстрілу в перший день війни калинівського арсеналу вибуховою хвилею пошкодило приватні будинки та адміністративні будівлі у Калинівській громаді.

На допомогу жителям громади прийшли працівники концерну «Поділля», які провели заміри, виготовили та встановили вікна у приміщенні сільської амбулаторії та сільської ради, ліцею та котельні ліцею у Сальнику, дитячому садочку №2 м.Калинівки та спортивного залу у Лісовій Лисіївці. А це понад сто вікон, які підприємство надає безплатно Калинівській громаді.

-Тимофій Миколайович Гиренко неодноразово допомагав нашій громаді, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – І коли цього разу я звернувся до нього за допомогою, він не відмовив і взяв на себе заміну цих вікон. Я вдячний Тимофію Миколайовичу, пишаюсь, що маю такого товариша, а Україна має такого патріота.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь