Пошук

П’ятдесяту добу українці мужньо боронять рідну землю від російських окупантів

Дата: 14.04.2022 08:39
Кількість переглядів: 636

Фото без описуТриває повномасштабна збройна агресія російських загарбників проти України. Ворог продовжує нарощування авіаційного угруповання поблизу східного кордону нашої Держави, посилює артилерійські підрозділи, оптимізує наявні системи управління, розвідувального та медичного забезпечення.

Зберігається постійна загроза застосування противником ракетного озброєння по всій території України. Тому прохання до жителів громади не ігнорувати сигналів тривоги, які можуть пролунати на території нашої громади. Не залишайте без нагляду дітей, адже ми продовжуємо жити в умовах війни. Не втрачайте пильності, у разі виявлення колаборантів чи підозрілих осіб, повідомляйте: 0672552272 (черговий Хмільницького міжрайонного відділу Служби безпеки України у Вінницькій області), 102 (поліція) або ж (4333) 4-04-24 (гаряча лінія міської ради).

Окупанти продовжують завдавати систематичних ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Харківській, Донецькій та Запорізькій областях.

На Сіверському напрямку ворог проводить перегрупування підрозділів Центрального військового округу з території Брянської та Курської областей. Після відновлення боєздатності, здійснює зосередження зазначених підрозділів у Бєлгородській і Воронезькій областях. Ворог посилює контроль кордону, проводить інженерне обладнання позицій, опорних пунктів і забезпечує присутність на них незначної кількості особового складу, озброєння та військової техніки.

На Слобожанському напрямку противник проводить розвідку ймовірних напрямків наступу, нарощує систему розвідки, управління та медичного забезпечення. Продовжує частково блокувати місто Харків та здійснює обстріли міста з артилерії, проводить перегрупування підрозділів та поповнення запасів.

На Донецькому і Таврійському напрямках ворог вів бойові дії в районах Слов’янська, Попасної та Курахового та штурмові дії у місті Маріуполь. Успіху не мав. Тривають бої.

Ворог веде бойові дії в районі Олександрівки. Намагається відновити наступ з метою повернення втрачених позицій в районі Осокорівки.

На території Донецької та Луганської областей захисники та захисниці України минулої доби відбили вісім атак ворога, знищили танк, чотири одиниці броньованої та шість автомобільної техніки, а також одну артилерійську систему противника.

Підрозділи зенітних ракетних військ збили два ворожих винищувачів.

На Калинівщині минула доба пройшла без надзвичайних випадків. На ранок 14 квітня у Калинівській громаді зареєструвалися 2065 переселенців, серед них 687 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 14 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,014 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь