Пошук

У Сальнику прогрейдерували та підсипали вулиці у селі

Дата: 14.04.2022 10:08
Кількість переглядів: 919

Фото без описуВійна змінила життя кожної української родини, кожного українця. Також довелось відкласти до мирних часів усі плани на розбудову громади та покращення її інфраструктури. Одним із пунктів запланованої роботи було будівництво доріг у Калинівській громаді.

-В умовах війни ми не маємо права та можливостей витрачати бюджетні кошти на будівництво доріг, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Тому вишукуємо шляхи, щоб власними силами та з допомогою благодійників хоча б покращити стан деяких доріг у громаді.

Днями завершилися роботи з упорядкування доріг у Сальнику. Спільними зусиллями вдалося прогрейдерувати та підсипати сумішшю дорогу між Сальником та Лісовою Лисіївкою, по вулиці Береговій, Гагаріна, Сонячній, до калинівських дач.

-Щиро вдячна Калинівському міському голові, нашим підприємцям Денису та Олександру Золіним, Миколі Васківнюку, Олексію Тертусу, Вадиму Баланчуку, депутату міської ради Юрію Шишману та Богадану Павлюку, які допомогли нам розв'язати болюче питання зі станом доріг у нашому селі, - каже виконуюча обов'язки старости Сальницького старостинського округу Катерина Шишман. – Вірю, що війна скоро закінчиться, ми зможемо реалізувати усі наші плани. І в нашому селі ми побудуємо ще більше нових доріг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь