Пошук

Розпочалася шістдесят третя доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню

Дата: 27.04.2022 09:08
Кількість переглядів: 610

Фото без описуВорог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України. Найбільша активність угруповання окупаційних військ спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.

Окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по житлових кварталах на території України, тому прохання перебувати в укриттях під час повідомлень про тривогу.

На Слобожанському напрямку противник продовжує завдавати авіаційних ударів та уражати артилерією інфраструктуру міста Харкова.

На Ізюмському напрямку окупанти проводять наступальні дії у напрямку Барвінкового. Противник заволодів північно-східною околицею населеного пункту Велика Комишуваха, а також взяв під контроль населений пункт Заводи.

На Донецькому напрямку підрозділи ворога ведуть активні дії практично вздовж всієї лінії зіткнення. Основні зусилля противника зосереджені на веденні наступальних дій на Сєверодонецькому, Попаснянському і Курахівському напрямках з метою взяття під повний контроль Попасної, Рубіжного та розвитку наступу на Лиман, Сєверодонецьк і Слов’янськ.

На Маріупольському напрямку ворог здійснює масований вогневий вплив та блокування наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь”. У місті окупанти продовжують проводити фільтраційні заходи стосовно цивільного населення.

Наші воїни за попередню добу вразили сім повітряних цілей: літак Су-25, вертоліт Ка-52, три БПЛА оперативно-тактичного рівня та дві крилаті ракети.

Тільки на території Донецької та Луганської областей українські захисники і захисниці відбили дев’ять атак ворога, знищили дев’ять танків, одинадцять артилерійських систем, чотири одиниці спеціальної та сімнадцять одиниць броньованої техніки, три одиниці спеціальної інженерної та шістнадцять одиниць автомобільної техніки, чотири паливозаправники та одну зенітну установку.

Військово-транспортна, винищувальна, бомбардувальна і штурмова авіація Повітряних Сил продовжує виконувати завдання у повітряному просторі України.

На ранок 27 квітня у Калинівській громаді зареєструвалося 2707 переселенців, серед них 841 дитина.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 27 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,014 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Працівники СБУ затримали трьох людей, які, ймовірно, є коригувальниками ракетних обстрілів по об’єктах інфраструктури поблизу Жмеринки та Козятина. Не забувайте, що ворог може бути й поруч із вами, тому в умовах воєнного стану не втрачайте пильності, у разі виявлення колаборантів чи підозрілих осіб, повідомляйте: 0672552272 (черговий Хмільницького міжрайонного відділу Служби безпеки України у Вінницькій області), 102 (поліція) або ж (4333) 4-04-24 (гаряча лінія міської ради).

Разом ми – сила! Все буде Україна!

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь