Пошук

В переддень Великодня Калинівський міський голова в черговий раз відвідав українських захисників та відвіз їм великодні гостинці

Дата: 24.04.2022 09:00
Кількість переглядів: 1876

Фото без описуУ Страсну суботу, коли українці готуються до світлого свята Великодня, Калинівський міський голова в черговий раз відвідав наших захисників, які нині боронять Україну, та передав їм великодні гостинці. Напередодні поїздки митрофорний протоієрей, настоятель храму Святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України, військовий капелан Національної гвардії України, отець Орест Шпак освятив паски, які приготували для українських Героїв.

Освітяни в усіх старостинських округах громади та в Калинівці, депутати міської ради, небайдужі підприємці Іван Боримський, Петро Тихонюк, Василь Кірічук, Тетяна Осадчук, Аркадій Шутий, Ігор та Валентин Пачевські, Олександр Бабчук постаралися, щоб нашим мужнім Героям, які у Великдень перебувають за сотні кілометрів від своїх домівок, передати часточку домашнього тепла та смачні великодні гостинці.

-Сьогодні наші захисники та захисниці ціною власного життя і здоров’я стримують ворожу навалу, щоб ми з вами мали можливість святкувати Великдень у своїх затишних оселях, в колі рідних. Низький уклін усім їм за героїзм, відданість Україні та мужність. Не кожен може взяти в руки зброю та поповнити лави військових, але кожен може зробити свій внесок у спільну Перемогу. І мешканці нашої громади саме так роблять. На своїх робочих місцях, своєю допомогою та підтримкою військовим ми робимо все для Перемоги. Разом ми велика сила, яку не здолати ворогові, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Паски, ковбаси, шинку, м’ясні рулети, крашанки, сир, масло та предмети першої необхідності Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат Вінницької  обласної ради Ілля Гуменчук та депутат міської ради Станіслав Андрійчук доставили військовим, які перебувають у зоні бойових дій. 

Також заступник міського голови Віктор Кособуцький та очільниця відділу освіти, молоді та спорту Галина Фурман відвезли великодні гостинці ще у декілька точок перебування наших захисників. 

Сьогодні привітання з смаколиками  доставимо у військові частини, які дислокуються на території громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь