Пошук

У Калинівській громаді заготовляють дрова для опалення взимку районної лікарні

Дата: 11.07.2022 15:16
Кількість переглядів: 810

У Калинівській громаді розпочали заготівлю дров для опалення взимку будівель районної лікарні. Перші дванадцять причепів дров вже завезли у медичний заклад. До початку опалювального сезону планують повністю забезпечити лікарню паливом.

-Ми живемо в умовах війни, яка ставить перед нами свої вимоги. Сьогодні ми не знаємо яка вартість газу буде взимку і чи матимемо ми його в достатній кількості. Тому вже нині маємо подбати про те, щоб взимку наші бюджетні установи опалювалися і щоб жителі громади не відчували дискомфорту, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – У багатьох старостинських округах ще з минулої зими розпочали заготовляти дрова на наступний опалювальний сезон. У селах громади вирізають сухостій та аварійні дерева, наводять лад у громадах та разом заготовляють дрова для опалення бюджетних установ. Рішення про порізку  аварійних дерев виносимо на виконком, інформуємо відповідні екологічні служби.

На жаль, повномасштабна війна завадила реалізувати у громаді чимало запланованих проєктів, але частину саджанців, які надали благодійники, висадили у селах та у Калинівці, заклали нові парки та зони відпочинку. Й замість старих насаджень у громаді з’являються молоді алеї та парки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь