Пошук

Мешканці Голубівського старостинського округу вийшли на толоку та упорядкували території трьох населених пунктів

Дата: 08.07.2022 14:55
Кількість переглядів: 776

Впродовж чотирьох днів тривали роботи з упорядкування території населених пунктів Голубівки, Червоного Степу та Голендрів, які входять до Голубівського старостинського округу. За цей час упорядкували території населених пунктів, пообкошували дороги, повирубували сухостій та поросль, розчистили дерева.

-Повномасштабна війна, дефіцит та вартість пального завадили нам, як зазвичай, навесні навести лад на своїй території. Але життя триває і завжди знайдуться добрі люди, які готові прийти на допомогу, - зазначив виконуючий обов'язки старости Голубівського старостинського округу Павло Перегончук. – Транспортом та пальним, як завжди, допоміг нам депутат міської ради Станіслав Андрійчук. Дуже допомогли нам працівники комунального підприємства «Господар», які працювали у нас впродовж кількох днів.

Не залишилися осторонь і місцеві мешканці. На толоку вийшли керівники залізничних підрозділів станції Голендри Руслан Кондрук та Михайло Пасіхов разом зі своїми працівниками, місцеві жителі Станіслав Штанько та Костянтин Гавриленко. Спільними зусиллями громади та працівників комунального підприємства населені пункти Голубівського старостинського округу стали привабливішими та охайнішими.

-Наші хлопці тримають оборону на полі бою. І ми в тилу також тримаємо свою оборону, щоб наші Герої повернулися після Перемоги у квітучі, доглянуті українські міста та села, - каже депутат Калинівської міської ради Станіслав Андрійчук. – Ми не повинні очікувати, що хтось прийде і зробить все за нас, опускати руки та шукати винних у своїх проблемах. Тільки разом і тільки спільними зусиллями ми можемо вирішити будь-які проблеми, вистояти та здобути нашу довгоочікувану Перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь