Пошук

На війні загинув калинівчанин Петро Ковтанюк

Дата: 24.04.2023 10:08
Кількість переглядів: 4743

Фото без описуЗнову трагічна звістка надійшла у Калинівську громаду: у жорстоких боях за Україну у Донецькій області загинув відважний Герой Петро Ковтанюк.

Народився Петро Ковтанюк 10 листопада 1984 року у Вінниці. Після закінчення загальноосвітньої школи №2 м.Калинівка поступив на навчання в Іллінецький сільськогосподарський технікум, потім – Білоцерківський сільськогосподарський університет.

Петро Ковтанюк любив життя, любив людей, захоплювався спортом та рослинництвом. До війни працював за фахом – ветеринарним лікарем.

В перший же день повномасштабної війни Герой добровольцем пішов до військкомату й зі зброєю у руках став на захист Вітчизни. Він мужньо боронив рідну землю від російських загарбників й поліг смертю Героя.

Війна відібрала у батьків доброго сина, у доньки та сина – люблячого батька, у брата – надійного порадника та помічника, в України – справжнього патріота та Героя.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого, пам’ять про справжнього патріота, який віддав своє життя за Україну, її кращу долю навіки залишиться в наших серцях. Схиляємо голови у скорботі, розділяємо ваш біль та горе. Вічна та світла пам'ять Герою.

24 квітня Петро Ковтанюк повертається на щиті у рідну Калинівку. Прохання до жителів Калинівської громади орієнтовно о 14.30 створити коридор слави від машинобудівного заводу до центру міста та гідно вшанувати пам'ять захисника, який віддав своє молоде життя за Україну, за кожного з нас.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь