Пошук

У Калинівській громаді придбали ще один шкільний автобус

Дата: 21.04.2023 13:14
Кількість переглядів: 572

Ще один шкільний автобус придбали у Калинівській громаді. Це вже другий у нинішньому році і третій з початку повномасштабної війни автобус, який міська рада купує для потреб закладів освіти Калинівської громади.

-Ми зберегли усі наші заклади освіти, не закрили жодної школи чи дитячого садка, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Тому маємо велику мережу навчальних закладів і потребу у підвезенні школярів. З початку повномасштабної війни в Україні три шкільних автобуси мобілізували на війну, тому ми змушені нині поновити та покращити шкільний автопарк. У лютому ми придбали автобус, який передали на Уладівський ліцей, а цього разу новий транспортний засіб отримає ліцей №1 м.Калинівки. У планах ще придбання трьох шкільних автобусів за співфінансування держави.

Новий шкільний автобус, який після оформлення усіх необхідних документів, передадуть у ліцей №1 м.Калинівки. Він підвозитиме до закладу освіти школярів із населеного пункту Калинівка ІІ. Загалом до ліцею з Калинівки ІІ доїжджає сорок дев’ять школярів.

-Ми дуже задоволені таким подарунком, адже новий автобус тепер підвозитиме наших учнів і ми зможемо його також використовувати для проведення позакласної роботи, - зазначає директорка ліцею №1 м.Калинівка Світлана Павлуник. – Раніше у нас був шкільний автобус, але з початку повномасштабної війни ми передали його ліцею №2, бо їхній транспортний засіб мобілізували. А ми, через відсутність укриття, навчалися дистанційно й такої потреби у транспорті у нас не було. Потім почали користуватися послугами перевізниками. А тепер і ми маємо можливість підвозити наших школярів на навчання.

Школярі ліцею вже оглянули новий автобус та влаштували біля нього фотосесію. Тепер єдина у всіх мрія – Перемога і змога подорожувати на новому автобусі та відвідувати навчальний заклад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь